DEVENII, LA AL CINCILEA MECI FĂRĂ ÎNFRÂNGERE

Articolul a fost vizualizat de 890 ori

CNS Cetate Deva a rămas neînvinsă pentru al cincilea meci conse­cutiv, obţinând, totodată, al patrulea rezultat de egalitate, în ultimele patru etape disputate. Elevii lui Marius Sîrbu au înregistrat o ”remiză” albă la o altă nou promovată, Măgura Cisnădie, acolo unde, nu cu mult timp în urmă, conjudeţeana FC Hunedoara pierdea cu 3-4, după un meci pe care îl avusese în mână, conducând cu 2-0 la pauză. Rezultatul nu l-a mulţumit însă pe tehnicianul devean, care consideră că echipa lui merita toate cele trei puncte puse în joc.

CNS CETATE DEVA BUNDupă o primă repriză destul de echilibrată, în care niciuna dintre comba­tante nu şi-a dovedit superioritatea în joc, CNS Cetate Deva a controlat aproape în totalitate ostili­tăţile în partea secundă a duelului din judeţul Sibiu, dar i-a lipsit şansa care să transforme ocaziile în goluri. Elevii lui Sîrbu au avut câteva bune oportunităţi, care au apărut şi în contextul în care gazdele au rămas fără doi dintre cei mai buni jucători ai lor; Tătar, înlocuit după o accidentare, şi Negruţ, eliminat în minutul 80, după un fault extrem de dur asupra lui Grunţă. ”Cine nu a văzut meciul, poate considera că acest punct în deplasare e unul bun. Eu, însă, nu sunt mulţumit cu egalul, puteam câştiga. Am controlat ostili­tăţile în partea secundă, dar ne-a lipsit golul. Este important că suntem neînvinşi de cinci partide, dar am avea nevoie de o victorie”, a spus antrenorul celor de la CNS Cetate Deva, Marius Sîrbu. Poate mâine după amiază, dar va fi foarte greu, dacă ţinem cont că la Deva soseşte li­derul seriei, ASU Poli Ti­mişoara.

CNS CETATE DEVA:
Iancău – Grunţă (min. 81, Kelemen), Boldea, Dosan, Doboş – J. Vajda (cpt), Buzducea – Şaucă, Pribac, Ungureanu (min. 65, Făgărăşanu) – Lintaru (min. 71, Suciu).

About Ion Bădin