În colimator Nr. 673

Articolul a fost vizualizat de 903 ori
Situaţie frecvent  întâlnită în dreptul trecerii de pietoni de la mijlocului "lanţului Cora" din Hunedoara: câte un şmecher face stânga pe linie  continuă şi parchează fix pe spaţiul pietonal, deşi sunt locuri disponibile de  parcare şi în stânga şi în dreapta zonei  respective.Situaţie frecvent  întâlnită în dreptul trecerii de pietoni de la mijlocului "lanţului Cora" din Hunedoara: câte un şmecher face stânga pe linie  continuă şi parchează fix pe spaţiul pietonal, deşi sunt locuri disponibile de  parcare şi în stânga şi în dreapta zonei  respective.

Situaţie frecvent întâlnită în dreptul trecerii de pietoni de la mijlocului “lanţului Cora” din Hunedoara: câte un şmecher face stânga pe linie continuă şi parchează fix pe spaţiul pietonal, deşi sunt locuri disponibile de parcare şi în stânga şi în dreapta zonei respective.

A treia armată a României (după militari şi ceferişti) a ajuns un serviciu de mâna a doua, din moment ce, de exemplu, un colet trimis din Cluj-Napoca ajunge la Deva în două săptămâni şi, adesea, este returnat expeditorului pe motiv că un factor poştal nemotivat sau autosuficient nu-şi face treaba până la capăt. Culmea e că acelaşi factor poştal se-ntreabă cum de firmele private de curierat merg aşa de bine.

A treia armată a României (după militari şi ceferişti) a ajuns un serviciu de mâna a doua, din moment ce, de exemplu, un colet trimis din Cluj-Napoca ajunge la Deva în două săptămâni şi, adesea, este returnat
expeditorului pe motiv că un factor poştal nemotivat sau autosuficient nu-şi face treaba până la capăt. Culmea e că acelaşi factor poştal se-ntreabă cum de firmele private de curierat merg aşa de bine.

 

 

 

About Administrator