Visul londonez al Ellei, fosta câştigătoare de la „Dansez pentru tine”

Articolul a fost vizualizat de 1,682 ori

Ella Dumitru (23 de ani), tânăra din Hunedoara care a obţinut marele premiu al celebrului show „Dansez pentru tine” în anul 2010, încearcă să devină actriţă în Londra, însă până a-şi împlini visul pentru care a renunţat la banii şi faima câştigate în ţară se mulţumeşte cu statutul de chelneriţă într-un bar din capitala Angliei. De ziua ei, hunedoreanca a relatat pentru REPLICA despre necazurile şi împlinirile pe care viaţa i le-a adus împreună cu premiul de la „Dansez pentru tine”. 

Ella şi-a schimbat look-ul de când trăieşte la Londra

Ella şi-a schimbat look-ul de când trăieşte la Londra

Ella Dumitru a devenit celebră în decembrie 2010, când a câştigat marele premiu de 60.000 de euro la concursul „Dansez pentru tine”. Povestea ei a impresionat o ţară întreagă: mama sa rămăsese paralizată de la gât în jos după ce a fost înjun­ghiată de tatăl său cu un cuţit, însă, în ciuda dramelor care i-au afectat viaţa, Ella reuşise să convingă pe ringul de dans al celebrului show. Acum, tânăra s-a mutat la periferia Londrei şi încearcă să devină actriţă. „Am plecat din ţară cu gândul să nu mă mai întorc vreodată, decât eventual pentru a-mi petrece vacanţele aici. Până acum visurile cu care am părăsit România nu mi s-au împlinit. Acum lucrez ca barmaniţă într-un local din Londra şi caut job-uri în actorie. Experienţa din televiziune, din timpul show-lui de la „Dansez pentru tine”, am trecut-o în portofoliu şi sper să mă ajute”, a relatat Ella Dumitru, chiar de ziua ei, în 19 ianuarie.

Lumea fostei vedete

Tânăra a împlinit 23 de ani, însă spune că puţine lucruri o fac să sărbătorească. Povesteşte că s-a apucat de citit cărţi de filosofie, că este fană a scriitorilor Mircea Elia­de şi Emil Cioran şi tocmai de aceea poate a devenit pesi­mistă privind la lumea pe care a încercat să o înţeleagă. Şi-a schimbat look-ul pentru a semăna cu Storm, un personaj fantastic din seria de filme X-men, însă, în rest, spune ea, duce o viaţă liniştită şi însingurată. Tânăra afirmă că i se potriveşte zicala adaptată „decât regină în ţara mea, mai bine sclavă în Londra”. „În ţară toată lumea s-a obişnuit să fie pasivă faţă de proble­mele cu care se confruntă societatea. Românul se mulţumeşte să trăiască în sărăcie şi mizerie, nu protestează atunci când i se face o nedreptate şi îi lasă pe alţii să îi conducă soarta. Eu am vrut să îmi încerc şansa în altă ţară şi să nu am vreodată regrete că am stat deoparte şi că nu am făcut lucrurile la care am visat”, spune Ella.
La trei ani de când a plecat definitiv din ţară, fosta câştigătoare de la „Dansez pentru tine” a rupt legătura cu cei mai mulţi dintre apropiaţii săi, inclusiv cu tatăl său natural, Torian Romaniuc. „Acum câţiva ani l-am căutat. Voiam să îl cunosc şi să aflu de ce în atâţia ani, de când a nenorocit-o pe mama, nu a venit niciodată să afle ce îi face fiica pe care a părăsit-o de când ea avea şase ani. L-am ascultat şi l-am iertat pentru ce i-a făcut mamei mele, apoi o perioadă am păstrat legătura, însă, în final, mi-a trimis câteva mesaje pe telefon în care m-a jignit în cel mai josnic mod. L-am iertat, totuşi”, povesteşte tânăra.

 Blestemul fetei de la „Dansez pentru tine”

Ella Dumitru pe vremea câştigării titlului  la „Dansez pentru tine”

Ella Dumitru pe vremea câştigării titlului la „Dansez pentru tine”

Celebritatea şi cei 60.000 de euro obţinuţi în 2010 la „Dansez pentru tine” nu i-au adus fericirea sperată tinerei din Hunedoara. Ba, mai mult, Ella a continuat să fie, parcă, urmărită de blestem. La scurt timp după întoarcerea în Hunedoara s-a certat cu mama ei şi cu tatăl ei vitreg pentru marele premiu, a fugit de acasă şi şi-a dat părinţii în judecată, cerându-le o parte din suma câştigată, însă apoi a renunţat la proces şi la bani. Adolescenta nu a mai intrat la Facultatea de Artă Teatrală şi Cinematografie din Bucureşti şi a ajuns, practic, pe drumuri. Pentru câteva luni, înainte de a pleca din ţară în 2012, a fost nevoită să facă videochat, însă a fugit din locul unde era ţinută, după ce patronul său a încercat să o abuzeze. A ajuns în Anglia, unde câteva luni a locuit la un român, însă după ce a vrut să îl părăsească, bărbatul a chemat poliţia, acuzând-o de jaf, chiar dacă tânăra nu a vrut decât să îşi ia lucrurile personale şi să plece de la el. Ajunsă în arest pentru o seară şi apoi din nou pe străzi, fosta vedetă a găsit totuşi ajutor de la prieteni şi, treptat, viaţa ei s-a schimbat în bine. Un bine însă, relativ!

About Daniel Guta