Mircia Muntean, un traseist aproape perfect, rămâne la PSRO

Articolul a fost vizualizat de 1,311 ori

Fost primar PNL al Devei, actualul deputat PSD Mircia Muntean este candidatul PSRO pentru postul de primar al Devei, dar se discută despre o posibilă revenire a sa la UNPR, formaţiune politică prin care să atace alegerile locale din iunie. Ce poate fi mai românesc de atât în materie de politică?

DSC_1594Ştirea a provocat mult deranj în lumea politică, deşi era o simplă speculaţie fără nicio confirmare. Informaţia suna că Mircia Muntean ar putea să se reîntoarcă la Uniunea pentru Progresul Românei (UNPR), partid cu care a prins (ce-i drept „din resturi”, la redistribuire) un mandat de deputat în Parlamentul României. Victoria căznită a lui Mircia Muntean s-a produs pe când UNPR era în alianţă cu PDL, alt partid prin care a trecut fostul primar PNL al Devei. Acum când s-a propagat vestea că Mircia ar vrea cu UNPR, oamenii lui Geoană îşi expun vedeta ca pe sfintele moaşte, să convingă electoratul că va rămâne la PSRO.

Dezinformări de la „Alianţa răului: PSD – UNPR”

Răzvan Mareş, preşedintele PSRO Hunedoara, spune că manipularea cu Mircia care ar trece la UNPR vine din laboratoarele întunecate ale „alianţei răului: PSD – UNPR” şi că ştirea nu se bazează pe nimic concret. „Constat cu surprindere că apropierea alegerilor locale se reflectă şi în unele titluri apărute în presă sau online, care nu au nimic de-a face cu realitatea. (…) Prin urmare doresc să fac două menţiuni: 1. Partidul Social Românesc (P.S.RO) şi PNL nu au parafat nicio alianţă electorală. Cele două formaţiuni politice au semnat, la nivel central, un acord politic de colaborare post electorală, în vede­rea creării de majorităţi în aşa fel încât proiectele celor două partide să poată fi puse în practică. Prin urmare, P.S.RO va participa în alegerile locale cu liste proprii de candidaţi!; 2. Mircia Muntean este candidatul P.S.RO la funcţia de Primar al Municipiului Deva, a făcut parte din delegaţia PSRO prezentă la semnarea acordului post electoral, iar titlurile articolelor nebazate pe niciun adevăr sau declaraţie a persoanelor implicate în articol nu fac altceva decât să dezinformeze cititorii, cu voie sau fără voie”, spune Răzvan Mareş, preşedintele PSRO Hunedoara. Mareş spune că PSRO are în judeţ liste cu candidaţi la toate municipiile şi oraşele, plus o bună parte dintre comune, iar la startul campaniei vor fi depuse liste complete pentru toate primăriile.

About Marcel Bot