JURNAL DE CAMPANIE. Petru Mărginean şi echipa PNL s-au lansat la Deva

Articolul a fost vizualizat de 1,211 ori

Candidatul PNL Deva s-a lansat pentru un nou mandat de primar la Deva, duminică, 17 aprilie, la prânz, în sala de spectacole a Teatrului de Artă. Primarul Mărginean şi-a prezentat echipa de candidaţi pentru viitorul consiliu local, a proiectat un filmuleţ cu realizările din acest mandat şi cam ce ar dori să facă în viitor.

MAIN lansare Petru MargineanLiberalii Devei şi-au fixat o ţintă foarte înaltă pentru Consiliul Local Deva. Speră să prindă minim zece mandate în viitorul Consiliu. Locurile eligibile sunt ocupate în ordine de: 1. Petru Mărginean, 2. Irinel Faur, 3. Claudia Mihu, 4. Mircea Birău, 5. Daniel Crişan, 6. Sebastian Bara, 7. Francisc Kovacs, 8. Romeo Deteşan, 9. Tiberiu Borca, 10. Lidia Goia.

Cetatea Devei, de la „ceva de speriat” la ceva de poveste…

Tot spectacolul a ţinut cam o oră, timp în care au fost rosti­te patru discursuri. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara a avut cea mai „colorată” poveste trasă la tema înfăptuirilor lui Mărginean. „Eu când eram mic, copiii mai mari mă speriau cu tot felul de poveşti despre Cetatea Devei. Tot felul de lucruri se întâmplau pe Ce­tatea Devei, care nu era un loc primitor, un loc în care să te simţi binevenit, nu era un loc inclus în viaţa comunităţii noastre. Şi vă felicit domnule primar, felicit şi echi­­pa libera­lă a Consiliului Local Deva că astăzi avem un astfel de loc (Cetatea De­vei, n.red.). Acum, la rândul meu, sunt şi eu părinte. Am doi copii, iar fetiţa mea merge la grădiniţă în grupa „floricelelor”. În spate la Cine­ma Patria era un loc pe care trebuia să-l ocolim mereu, era o şerpărie. Acum este un loc în care ne oprim de fiecare dată când plecăm de la grădiniţă. Am locuit 17 ani vis-a-vis de Lido, Piaţa Arras. Ştiu cum era acest loc în Deva: o fântână care secase demult, un fel de plajă din beton unde nu puteai să întreprinzi o activitate nici când era prea cald, nici când ploua, nici când ţi-ar fi picat bine. Şi încă odată felicitări că şi centrul Devei, Piaţa Arras, este un loc în care poţi merge cu plăcere”, a punctat Bogdan Ţîmpău.

„Deva are primar!” Dă share dacă îţi place

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, a cuvântat tehnic electoral, la care a adăugat câte­va „like”-uri pentru liberalii deveni, deşi multora ar fi putut să le ceară mai întâi prietenia, fiindcă au fost împreună la prima mare adunare de obşte. „Astăzi pot să spun cu tărie şi cu mândrie că Deva pentru mine este a doua casă. Am venit, astăzi, în echipă să-l susţinem pe ac­tualul şi viito­rul primar al municipiului Deva, pe domnul Petru Mărginean. (…winking Forţa unei echipe stă în fiecare dintre membrii ei. Echipa din faţa dumneavoastră este echipa câştigătoare din municipiul Deva în anul 2016”, a „share”-uit Adrian David.
Vicele Dorin Gligor a zis-o în stil american, începând cu sfârşitul. „Mă bucur să fim împreună atât de mulţi. Noi nu suntem aici să lansăm un candidat, suntem aici să prezentăm un câştigător. Când vom pleca din această sală, vom spune tuturor: Deva are primar! Să reconstruieşti un oraş în patru ani de zile înseamnă muncă şi dedicare totală. Petru Mărginean, alături de echipa PNL, a demonstrat că este capabil de acest lucru”, a anunţat Gligor în discursul său.
Ultimul cuvânt l-a avut primarul Petru Mărginean. „Am trecut printr-o perioadă grea, am fost loviţi cu ură şi răutate. Dar ura şi răutatea iau naştere din ignoranţă şi, nu pot să nu spun, şi din prostie, din invidie, din inferioritate şi frustrare. Şi ştiţi de ce? Pentru că nu sunt capabili, ei, să facă ceva bun, ceva util oamenilor. Şi atunci ne atacă murdar. (…winking Suntem cei mai buni de aceea suntem atacaţi. PNL Deva a demonstrat că poate face performanţă în administraţie”, a declamat Petru Mărginean.

About Marcel Bot