BARBUT ELECTORAL. Candidaţi mulţi, opţiuni puţine

Articolul a fost vizualizat de 1,389 ori

Forfota candidaţilor a ajuns la pragul de sus pe ultima sută de metri înainte de depunerea listelor. Marian Munteanu este aproape la fel de neastâmpărat ca morţii lui Dragnea deşteptaţi electoral înainte de vreme.   

Marian Munteanu este cel mai dibaci traseist politic din judeţul Hunedoara (ca şi cum ar fi transferat abilităţile de transpor­tator pe trasee publice în politică). Anul acesta, Munteanu a trecut de la PNL la ALDE, apoi la PSRO, după care a poposit la Alianţa pentru Hunedoara. Interesant e că pe la toate partidele pe la care a trecut Marian Munteanu a fost numit pe o funcţie de condu­cere. Haralambie Vochiţoiu a păstrat tradiţia şi i-a asigurat lui Marian Muntean un loc bun pe lista electorală pentru Consiliul Judeţean. Munteanu şi-a început călătoria politică în 2012, ca şef la PP-DD Hunedoara şi a schimbat cinci partide pe parcursul unui singur mandat.

Hunedoara – Deva 9 la 8

Primăria Hunedoara este asaltată de candidaţi. Radu Florean – PSRO, Bogdan Radu Giurgiu – PER, Dan Bobouţanu – PSD, Gheorghe Brutaru – ALDE, Petrişor Stoica – PMP, Nicolae Rusu Anghel – independent, Marian Vasile – PND şi Ionel Răducea – PSDM îi fac primarului Viorel Arion o campanie mult mai uşoară decât şi-ar fi putut dori, fragmentând voturile celor nemulţumiţi de prestaţia edilului în exerciţiu.
Pentru Deva se vor bate ca-n şapte păcate Mihai Popovici – Alianţa pentru Hunedoara, Cristi­an Marius Vladu – PND, Petru Mărginean – PNL, Florin Nicolae Oancea – ALDE, Emil Stoica Mariş – PSD, Mircia Muntean – PSRO, Sorin Ioan Nicolaescu – PRM şi Lucian Ionescu – independent.
Morţii lui Dragnea pe Râu de Mori
Electoratul liderului PSD s-a trezit la viaţă înainte de vreme. Liberalii din Râu de Mori au desco­perit pe listele de susţinători PSD semnăturile a doi cetăţeni „trecuţi la cele veşnice”. Social-democraţii spun că, într-adevăr, răposaţii şi-au dat duhul, dar nu înainte de a le da lor semnătura. Liberalii au anunţat că vor contesta listele cu semnături ale PSD.

About Marcel Bot