LISTA PSD. Laurenţiu Nistor, CAP TRACTOR pentru lista de consilieri judeţeni

Articolul a fost vizualizat de 1,424 ori

Social-democraţii au scos la bătaie câteva nume cu greutate, dar şi „dalmaţieni” cu carieră politică îndoielnică. În fruntea listei, pe post de „cap tractor”, stă deputatul Laurenţiu Nistor, care s-ar vrea preşedinte al Consiliului Judeţean, chiar dacă pesediştii evită din răsputeri să-l nominalizeze public.  

PSD lista la CJPSD Hunedoara a prezentat lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Hunedoara în ordinea apariţiei pe buletinul de vot pentru alegerile locale din 5 iunie. Cap de listă este Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara. În declaraţii publice, Nistor susţine că oricare dintre cei care vor obţine un mandat de consilier judeţean poate prelua şefia administraţiei judeţene, deşi cam toţi chibiţii politici îl dau pe şeful PSD pretendent la post. De altfel, în conferinţa extraordinară a PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor spunea că, strategic, e mai bine să nu desemneze un favorit pentru a-i motiva pe toţi să tragă tare în campanie.

Doru Gaita tras pe linie moartă

Omul numărul doi din lista PSD este fostul apolitic numărul unu al judeţului, Sorin Adrian Vasilescu, care a demisionat din postul de prefect cu o zi înainte de a fi înfipt în listele electorale ale pesedeului. Locul trei este ocupat de Ioan Ştaier, unul dintre cei mai vocali consilieri judeţeni din grupul PSD. Mai activ decât Ştaier a fost doar Doru Gaita, care este aruncat în coada listei, pe locul 26, vecin cu alt fost senator, doctorul Ioan Iliescu. (Gaita s-a ferit să comenteze exilul.)

Directoarea „elevului porno” la poziţia patru

Surprinzător, locul patru, înaintea unor nume grele, se poziţionează Rodica Dimulescu. Pesedista s-a remarcat recent ca personaj secundar într-un scandal sexual cu minori ce a avut loc la şcoala din Orăştie unde este directoare. Un elev s-a dezbrăcat şi a mimat un act sexual în faţa unui coleg, „dar nu s-a ajuns la un act sexual propriu-zis”, după cum susţine Dimulescu. Pentru că dirigintele clasei este consilier local PSD Orăştie şi scandalul a devenit pu­blic mult după consumarea fap­te­lor, directoarea Dimulescu Rodica a fost acuzată că a încercat muşamalizarea poveştii. Pesedista nea­gă acuzaţiile şi spune că a existat o comisie de disciplină care a anchetat de îndată faptele.
Vor majoritate pe cont propriu
Lista PSD pentru Consiliul Judeţean este continuată de Maria Ivăniş, Daniel Andronache, Mircea Bobora, Petru Hodor, Ioan Demeter, Eduard Felciuc, Ancuţa Suciu, Doiniţa Bălănesc, Ioan Hirghiduş, Mircea Popa, Aurel Circo, Alin Iovănesc, Lucian Rus, care ocupă locul 17, ultimul eligibil din punctul de vedere al lideri­lor PSD care speră să obţină numărul de mandate ce le permite să aleagă şefii administraţiei judeţene fără niciun fel de alianţă sau negociere „per capita”.

About Marcel Bot