INVESTIŢIE. Primul skate-park din Hunedoara este construit în baza sportivă

Articolul a fost vizualizat de 1,530 ori

Lucrările de construcţie a primului skate-park din municipiul Hunedoara sunt în toi, iar locul de agrement va fi inaugurat, cel mai probabil, în vara acestui an.

MAIN pentru tineriProiectul primului skate-park din municipiul Hunedoara a demarat în urma solicitărilor depuse de tinerii din Hunedoara, pasionaţi de sport, care nu aveau până în prezent un loc de distracţie potrivit.
„Lucrările de construcţie a noului skate-park sunt în derulare şi sperăm ca, în câteva săptămâni, tinerii care aşteaptă cu nerăbdare realizarea acestei investiţii să se poată bucura de ea”, a declarat primarul Hunedoarei, Viorel Arion.
Noul skate-park din Hunedoara este construit în in­cinta bazei sportive Michael Klein şi va fi dotat cu rampe şi mobilier specific acestor activităţi. Toate echipamentele vor fi moderne şi vor respecta cu stricteţe normele de securitate prevăzute în le­gislaţie. Va avea alei de acces, platforme betonate şi va fi iluminat. Platformele noului skate-park vor avea suprafeţele fini­sate realizate din beton elicopterizat, special pentru practicanţii
skateing-ului.
Valoarea estimată a proiectului administraţiei locale din Hunedoara se ridică la 484.000 de lei.

ULTIMA ORĂ. Hunedoara Smart City.

Primăria municipiului Hunedoara oferă hunedorenilor și turiștilor care vizitează municipiul, acces gratuit la internet în anumite zone publice. Prima zonă publică cu acces gratuit la internet este Parcul Tineretului. În scurt timp, internetul va fi gratuit și în următoarele locații: Casa de Cultură-Bdul Corvin, Complexul de Agrement “Corvina” și Castelul Corvinilor.

About Daniel Guta