APEL LA SOLIDARITATE. Maghiarii hunedoreni strâng rândurile

Articolul a fost vizualizat de 1,482 ori

Dacă toţi maghiarii din municipiul Hunedoara vor fi solidari, atunci reprezentanţii UDMR vor putea şi în viitor să lucreze în folosul comunităţii în Consiliul local, a fost concluzia la care au ajuns candidaţii UDMR la întâlnirea cu organizaţiile femeilor maghiare din municipiul Hunedoara. 

Kofity Zoltán, candidatul UDMR la Primăria Municipiului Hunedoara, s-a întâlnit cu femeile din Asociația Összhang și Organizația de Femei a UDMR Hunedoara.

„Le datorăm mult a­cestor doamne”

La întâlnire au participat și Győrfi Jenő și Ferenczi István, candidați ai UDMR pentru Consiliul local Hunedoara. Cu acest prilej, ei și-au prezentat proiectele pentru următorii patru ani și au discutat despre oportunitățile de colaborare cu societatea civilă. „Nu putem vorbi despre dezvoltarea comunităţii fără prezenţa doamnelor. În UDMR ar trebui să ne străduim şi mai mult să oferim posibilităţi pentru doamnele care doresc să facă politică. Încă de la constituire, Organizaţia de Femei a UDMR Hunedoara este foarte activă, dar şi Asociația Összhang, care, având un trecut mai îndelungat, lucrează pentru comunitatea noastră cu o energie inepuizabilă. Le datorăm mult acestor doamne”, a spus candidatul UDMR la Primăria Hunedoara, Kofity Zoltán. El a apreciat, în mod deosebit, rezultatele muncii organizaţiilor de femei în domeniul social şi cultural. Takács Ibolya, preşedintele Asociaţiei de Femei Összhang, a arătat că aşteaptă cu încredere alegerile locale din 5 iunie. Dacă toţi maghiarii din municipiul Hunedoara vor fi solidari, atunci reprezentanţii UDMR vor putea şi în viitor să lucreze în folosul comunităţii în Consiliul local, a fost concluzia la care au ajuns candidaţii UDMR la întâlnirea cu organizaţiile femeilor maghiare din municipiul Hunedoara.

About Marcel Bot