FEBRA MIGRAŢIEI. Lichelele numite politic pierd susţinerea din toate părţile

Articolul a fost vizualizat de 940 ori

Odată cu schimbarea puterii în administraţia judeţeană, a început „jocul din gleznă” al directorilor descurcăreţi, care vor să-şi conserve privilegiile. Din păcate pentru ei, vin mesaje dispreţuitoare din ambele părţi: şi de la putere şi de la opoziţie.  

Câţiva – puţini – directori libe­rali au demisionat odată ce judeţul a trecut pe roşu-PSD. Alţii aşteaptă, demn ori resemnat, mazilirea. Sunt câţiva, însă, care trag din greu să intre pe sub pielea noilor stăpâni. „Le-am spus-o foarte clar: nu am nevoie de niciunul în PSD. Există unul care aproape mă împiedica în fiecare zi să îmi spună cât de bun este el şi cât de bine-şi face datoria. I-am transmis să-şi vadă de trebuirile lui. Fiind­că oamenii ăştia care insistă, care-ţi calcă toată ziua în urme şi vor să-ţi intre în graţie, nu-s sinceri. Le-am transmis la toţi că nu am nevoie să vină în PSD. Ba vă mai spun una. Era unul din conducere (a unui serviciu la Consiliul Judeţean, n.red.) care mi-a zis că el nu mai rezistă cu actuala conducere din PNL. Păi, stai măi frate, că abia-i pusă de câteva zile. L-am trimis la partid. În Consiliul Judeţean nu discutăm politică”, a comentat Laurenţiu Nistor linguşelile traseiştilor.

Lichelele nu au loc în PNL

Nici din tabăra liberală nu vin semnale îngăduitoare pentru migratori. „Acei directori cu siguranţă nu vor intra (în a face opoziţie PSD-ului, n.red.), vor sta să-şi conserve scaunele şi probabil se vor feri de asta. E treaba fiecăruia, eu nu pot să decid în numele lor. Vreau, însă, să vă spun că toţi acei colegi şi camarazi care vor fi alături de Partidul Naţional Liberal în această luptă, vor fi sprijiniţi de mine întotdeauna. Acei oameni care doresc să-şi păstreze scaunele călduţe – e treaba lor. Eu nu pot să-i oblig să iubească mai mult partidul decât funcţia publică şi banii. E treaba lor, dar vă rog să mă credeţi că, cel puţin, cu mine nu vor face echipă niciodată”, a fost mesajul transmis traseiştilor de Florin Roman, preşedintele interimar PNL Hunedoara.

About Marcel Bot