Liberalii au premiat „excelenţa în artă”

Articolul a fost vizualizat de 875 ori

EVENIMENT

PNL Hunedoara a organizat un concurs judeţean intitulat ,,PNL premiază excelenţa”. A fost o expoziţie cu lucrările de pictură şi grafică ale tinerilor artişti din judeţ. Vernisajul expoziţiei a avut loc la  cafeneaua „Jos pălăria” din Deva. Premiile au fost consistente şi niciun artist nu a plecat nepremiat. Lucrările expuse au fost licitate şi cumpărate de publicul prezent la eveniment

arta la liberali
Concursul a avut o primă fază în care fiecare elev a trebuit să posteze fotografii cu lucrările plastice pe pagina de facebook a PNL Hunedoara. Cinci lucrări, cu cele mai multe like-uri obţinute, au fost declarate câştigătoare. O a doua fază a evenimentului s-a derulat la cafeneaua „Jos pălăria”, unde participanţii au expus lucrările care au fost licitate de publicul prezent. „Talentul acestor copii este un dar divin, care va fi cizelat de şcoală şi prin muncă. Să îi admirăm pe aceşti artişti, să le admirăm lucrările şi să luăm cu noi o bucăţică din talentul şi din munca lor, investind astfel în generaţiile viitoare, în cultura şi arta românească. În mod deosebit vreau să-i mulţumesc gazdei noastre, doamnei Alina State, pentru că încă o dată este alături de artă şi ne-a sprijinit în demersul nostru, dar şi doamnei deputat Carmen Hărău, fără sprijinul căreia ar fi fost greu de organizat această întâlnire cu prietenii artei şi cu tinerii artişti”, a spus în deschiderea expoziţiei Oana Frânc, purtător de cuvânt al PNL Hunedoara.
Premiul cel mare, în valoare de 800 de lei, i-a revenit tinerei Raluca Maria Alba, premiul II a fost obţinut de Valentin Oniciuc (600 lei), iar Premiul III (400 lei) a ajuns la Delia Lasc. Organizatorii au oferit şi două menţiuni, fiecare în valoare de 100 de lei, tinerelor Denisa Paula şi Laura Popescu.

About Marcel Bot