COMUNICAT DE PRESĂ.

Articolul a fost vizualizat de 1,018 ori

La solicitarea președintelui PNL Hu­nedoara, Florin Roman și a președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, județul Hunedoara va fi inclus într-un proiect pilot de dezvoltare economică elabo­rat de Guvernul României. În urma întâlnirii dintre reprezentanții administrației publice din județul Hunedoara și Vice­premierul Vasile Dâncu a fost stabilită extinderea proiectului pilot de abordare integrată a măsurilor luate în vederea îmbunătățirii situației socio-economice a locuitorilor din zonele defavorizate, precum Valea Jiului, Munții Apuseni și regiuni ale Moldovei. Programul are la bază identificarea proble­melor din toate domeniile relevante pentru comunitățile locale și finanțarea simultană pentru o perioadă de timp a măsurilor care duc la rezolvarea acestora.

Rezultatul eforturilor comune ale președinților PNL, Florin Roman și a Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurențiu Nistor a dat roade, județul Hunedoara fiind inclus în proiectul pilot de dezvoltare economică a zonelor defavorizate. Acest fapt demonstrează că atunci când există colaborare între partidele politice, indiferent de orientarea acestora pot fi realizate lucruri bune în folosul comunităților locale.
În urma discuțiilor purtate  la Petroșani, așteptăm din partea Guvernului aprobarea cât mai grabnică prin Hotărâre de Guvern a Memorandumului care să stabilească în mod concret măsurile și normele de aplicare.

Oana Frânc, Purtător de cuvânt
PNL Hunedoara

Tags: ,

About Administrator