ALDE Hunedoara şi-a definitivat lista de candidaţi

Articolul a fost vizualizat de 991 ori

Liberalii lui Tăriceanu au fost cei dintâi care şi-au prezentat candidaţii cu care vor defila în campania electorală pentru parlamentarele din 11 decembrie. Jurnalistul Alin Bena este cap de listă la Senat, iar Marius Surgent – fostul viceprimar PNL al Devei din mandatul trecut – este deschi­zător de „pârtie” la Camera Deputaţilor.
Listele complete pentru Se­nat şi Camera Deputaţilor au fost prezentate de liderii AL­D­E Hunedoara într-o con­fe­rin­ţă de presă susţinută mar­ţi, 20 septembrie 2016, la sediul partidului din Deva. Pentru Camera Deputaţilor lista
AL­DE arată astfel: 1. Ma­rius Surgent; 2. Marius Sanfirişca; 3. Milu Vladislav; 4. Sorin Demeter; 5. Virginia Lucaciu; 6. Adrian Clonda; 7. Ciprian Hodor; 8. Ioan Teodo­rescu. La Senat locurile pe listă sunt ocupate, în ordine, de: 1. Alin Bena; 2. Dorina Niţă; 3. Nelu Ardelean; 4. Mir­cea Roşu. Al­diştii îşi propun să obţină un post de senator şi două locuri în Camera Deputaţilor.

„Nu cred că aş fi un bun parlamentar”
„Foarte mulţi din presă şi dintre colegii liberali (şi nu nu­mai) au spus că am venit la ALDE pentru a prinde un post de parlamentar.
Nu, n-am ve­nit să candidez. (…)
Nu cred că aş fi un bun parlamentar, aşa cum cred că am fost un bun admi­nistrator al judeţului Hunedoara şi rezultatele o confirmă.
Nu am intrat nicio­dată într-un subiect pe care nu l-am cu­noscut sau care nu mi-a făcut plăcere.
Parlamentarul este un post foarte important.
Eu sunt un tip mai pragmatic, mai de acţiune.
Nu cred că mă „aranjează” şi sunt convins că am colegi mai buni decât mine pentru a fi parlamentari”, a explicat Mir­cea Ioan Moloţ absen­ţa sa de pe listele ALDE Hunedoara.

Tags:

About Marcel Bot