Pensiunea deputatei PSD Natalia Intotero fură statul prin evaziune fiscală

Articolul a fost vizualizat de 1,529 ori

Cârciuma deputatei Natalia Intotero a fost închisă de inspectorii Antifraudă pe motive de evaziune fiscală. Cârciumarii deputatei au fost prinşi furând statul în mod repetat. Este vorba de pensiunea la care trag şi înnoptează Dragnea, Ponta şi ceilalţi mahări PSD când ajung în zona Brad. Natalia Intotero trăieşte în huzur de pe urma coţcăriilor comise de soţul ei italian în România. Familia deputatei PSD câştigă peste un miliard de lei vechi anual numai din închirierea unor spaţii comerciale. Culmea tupeului, de pe poziţia ei privilegiată, deputata Intotero îşi permite să dea sfaturi românilor săraci: „Să stea în ţară! Să-şi ia trei meserii şi să muncească!“

pag 13 - Pensiunea deputatei, cuibusor de evaziune fiscala
Inspectorii din cadrul Di­recţiei Generale Antifraudă Fiscală au descoperit că la pen­siunea patronată de fa­milia deputatei PSD Natalia Intotero statul este furat cu repetiţie prin neeliberarea de bonuri fiscale.
La un control de rutină, oa­menii Fiscului au depistat că în Restaurantul Quadrifoglio, ad­ministrat de Massimiliano In­totero, nimeni altul decât soţul deputatei PSD Natalia Into­tero, mare parte din vânzări au fost făcute fără bonuri fiscale. Când au făcut „casa”, inspec­torii Antifraudă au descoperit plusuri mari de bani ce nu puteau fi justificate. În luna octombrie, Fiscul a revenit cu un nou control şi a constatat că statul este furat iarăşi în câr­ciuma familiei Intotero. Deoa­rece era la a doua abatere când angajaţii localului au fost prinşi că nu dau bonuri fiscale unor consumatori, inspectorii Anti­fraudă au dispus sistarea ac­tivităţii localului pentru o lună. Fraudarea obligaţiilor fiscale se producea exact în perioada în care PSD dezbătea de la tri­buna parlamentului povara ta­xelor pe care românii de rând sunt obligaţi să le plătească.pag 13 - intotero_1

Afişul Antifraudă e „pe bune”

Suspendarea activităţii la pen­siunea deputatei PSD Na­talia Intotero a fost aplicată pentru încălcarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia ope­ratorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Potrivit legii, intrarea localului trebuia sigilată, iar pe geamuri trebuia lipit un afiş cu inscripţia: „Activitate suspen­dată de Antifraudă ANAF pen­tru neemiterea bonurilor fis­ca­le”. Cam jenant pentru un candidat aflat la produs de voturi. Pe de o parte, afişul electoral al candidatei Natalia Intotero promiţând alegăto­rilor că PSD are o ofertă elec­torală cinstită, pe de altă parte, anunţul de la Antifraudă că afacerea PSD-istei este închisă pentru pungăşie. Ce să mai priceapă bietul alegător?

Îndrăzneşte SĂ CREZI că te prostesc pe faţă

Zona Brad este tapetată cu afişele electorale ale deputatei PSD Natalia Intotero, dar a dispărut singurul afiş cu aco­perire certă în realitate, cel pus de inspectorii Antifraudă: „Ac­tivitate suspendată de An­tifraudă ANAF pentru neemi­terea bonurilor fiscale”. Câr­ciuma familiei Intotero este si­gilată cu o bandă asemănătoare cu cele care apar în filmele poliţiste ca să delimiteze locul crimei, dar a dispărut afişul pus de Antifraudă. Conform Fis­cu­lui, „dacă inspectorii au sigilat intrarea în local şi au lipit pe geamuri afişul cu inscripţia ‹Activitate suspendată de Antifraudă ANAF pentru ne­emiterea bonurilor fiscale›, iar administratorul l-a rupt, acesta riscă o amendă contra­ven­ţională ‹usturătoare›”. Deo­cam­dată nu se ştie nimic des­pre o astfel de amendă. Potrivit informaţiilor noastre, firma evazionistă deţinută de familia deputatei PSD Natalia Intotero a luat doar sancţiunea contra­venţională de 22.500 lei pentru neemiterea de bonuri fiscale.

INTOTERO CĂTRE CLASA MUNCITOARE:

„Să-şi ia câte două-trei slujbe în paralel şi să muncească mai mult”

În aprilie 2013, la câteva luni de guvernare PSD, Na­talia Intotero dădea un in­terviu pentru cotidianul Ade­vărul. Jurnaliştii erau curioşi să o cunoască pe deputata (fostă educatoare şi pro­fesoară) care s-a remarcat declarând că Regatul Sue­diei are preşedinte. După patru ani de deputăţie, In­totero vine cu aceleaşi pro­misiuni monumentale şi ne­onorate în reformarea Să­nătăţii.
Iată cum apare Natalia Intotero în descrierea celor de la Adevărul. „În anul 2000, pe când avea 24 de ani, ea s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD) şi a început să activeze pe linie de tineret. A activat bine şi a cunoscut oameni importanţi, inclusiv pe Victor Ponta, astăzi (în 2013, n.red.) pre­mierul României. Între 2004 şi 2008, Natalia Intotero a ocupat funcţia de consilier judeţean, iar în 2009, în timpul guvernării PDL-PSD, a fost numită secretar de stat în Ministerul Afacerilor Ex­terne. S-a făcut repede re­marcată, declarând că Sue­dia are preşedinte şi notând în declaraţia de avere că deţine o maşină „Lancea” (între timp limuzina a dis­pă­rut din actele deputatei, n.red.). Intotero a stat şapte luni în această funcţie, până la ieşirea PSD-ului de la guvernare.
În 2012, ajuns premier, Victor Ponta a numit-o din nou secretar de stat co­or­donator al Depar­ta­men­tului pentru Românii de Pre­tutindeni. La recentele ale­geri (parlamentare 2012, n.red.), ea a câştigat un loc de deputat în Parlamentul României”, scriu cei de la Adevărul.

VORBE DE CAMPANIE

Sănătatea, pe ciclu la PSD, vine odată la patru ani

„Aşadar, Natalia Into­tero a luat în mâini frâiele ţării şi, după numai două luni de mandat, a găsit deja soluţii pentru problemele grave din România. De­putata îi somează pe ro­mâni să nu mai plece din ţară, să-şi ia câte două-trei slujbe în paralel şi să muncească mai mult. Asta, în condiţiile în care fratele ei trăieşte în Italia (după cum însăşi Natalia Intotero spu­ne pe Facebook), iar în Hunedoara, judeţul unde a fost aleasă, şomajul este cu două procente peste media naţională. Şi tot Natalia Intotero ne anunţă că pre­găteşte o lege care va an­gaja statul la cheltuieli fantastice şi care va aduce sistemul de sănătate la nivel occidental. La care am în­trebat şi noi, ca oamenii: „De unde bani, doamnă?”.

Auzind acestea, aleasa s-a ridicat nervoasă de pe fo­toliu şi, supărată pe noi, a plecat în Parlament să con­ducă ţara”, mai notează jurnaliştii cotidianului Ade­vărul în interviul din aprilie 2013.

Textul integral poate fi citit aici: http://ade­va­ul.ro/news/politica/natalia-intotero-1_515c6350­00f5182b857ee62f/index.html

 

About Redacţia REPLICA