Unde activează parlamentarii hunedoreni

Articolul a fost vizualizat de 901 ori

Pesediştii din judeţ vor avea un cuvânt de spus în materie de administraţie publică, iar cei doi liberali au prins locuri la Buget Finanţe, cele mai importantă comisii parlamentare. Laurenţiu Nistor, Natalia Intotero, Viorel Sălan (PSD) şi Carmen Hărău (PNL) sunt singurii parlamentari hunedoreni care au prins o funcţie de conducere

pag 4 - MAIN parlamentari comisii

Deputatul liberal Lucian Ovidiu Heiuș a reuşit să intre, aşa cum şi-a propus, la Comisia pentru Buget, Fi­nanţe, Bănci.
Fostul director al Fiscului Regional va lucra în cea mai importantă şi mai râvnită comise de la Camera De­pu­taţilor. Deputatul PSD Laurenţiu Nis­tor este în Comisia pentru ad­mi­nis­traţie publică şi amenajarea teritoriului, unde a mai prestat şi în mandatul 2012-2016. Făcând parte din grupul par­lamentar majoritar, Nistor a fost ales vicepreşedinte al comisiei şi va fi coleg cu deputatul Petru Sorin Marica (PSD) şi cu Florin Roman, deputat PNL de Alba şi preşedinte interimar al liberalilor hunedoreni. Natalia Elena Intotero (PSD) este vicepreşedinte la Comisia pentru politică externă, iar Ilie Toma (PSD) a prins un loc de membru în Comisia pentru Industrii şi Servicii. Deputatul ALDE Marius Gheorghe Surgent este membru în Comisia pen­tru Apărare, Ordine Publică şi Si­guranţă Naţională.
Carmen Hărău, senator cu funcţie al Opoziţiei
În camera superioară a Parla­men­tului României, Carmen Hărău (PNL) a reuşit să intre în două din cele mai importante comisii şi să obţină un post de conducere la una dintre ele (ceea ce e rarisim pentru partidele de opoziţie). Hărău este vicepreşedinte al Comisiei pentru Muncă, Familie şi Protecţie So­cială, dar şi membru în comisia pentru Buget, Finanţe, Activitate Bancară şi Piaţă de Capital. Senatorul PSD Cor­nel Cristian Resmeriță este membru în Comisia pentru Mediu, în timp ce se­natorul Viorel Sălan a fost ales vice­preşedinte al Comisiei pentru Con­stituţionalitate, Libertăţi Civile şi Monitorizare a Executării Hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului. De asemenea, generalul este şi membru în Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

About Marcel Bot