Serviciul de Ambulanţă Hunedoara a iniţiat un program de voluntariat

Articolul a fost vizualizat de 1,009 ori

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara organizează, în premieră, un program de voluntariat, în care se pot înscrie persoane cu vârste de peste 18 ani. Voluntarii vor efectua un stagiu de circa şase luni, iar cel mai mare beneficiu care le este oferit este acumularea experienţei.

volunari
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara demarează, din această săptămână, înscrierile pentru pro­gramul de voluntariat în cadrul in­stituţiei. Perioada de depunere a dosarelor este 6 – 24 februarie 2017. Programul este organizat în premieră, potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
Dosarele se depun la sediul in­stituţiei, din Deva, iar informaţii despre program se pot obţine şi accesând pagina de Facebook a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Cursanţii, care trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, vor fi instruiţi în acordarea primului ajutor, iar după această fază vor fi testaţi.
Potrivit medicului Călin Dumi­trescu, cei admişi vor semna un con­tract de voluntariat pe cel puţin şase luni. După stagiul la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara, vor primi diplome care să le ateste ex­perienţa acumulată.

About Daniel Guta