Ludovic Orban: „Candidez pentru a garanta unitatea PNL”

Articolul a fost vizualizat de 794 ori

Liberal din garda veche, Ludovic Orban a fost vineri, 3 martie, în judeţul Hunedoara pentru a-i convinge pe liberali că merită şefia partidului. Candidatul PNL a dat asigurări că nu are „schelete” în dulap, amintind că adversarii i-au cotrobăit prin toate cotloanele vieţii şi nu au găsit nimic compromiţător.


Ludovic Orban

Ludovic Orban ar putea fi, cel mult, ciupit de adversari pentru frivolitatea sa de trubadur, însă şi acest „păcat” îl face mai simpatic, mai omenos, com­parativ cu puzderia de certăreţi care au năpădit cu invective viaţa publică.
De altfel, candidatul PNL a aruncat în treacăt jurnaliştilor hunedoreni că a renunţat de multişor să mai cânte la chitară în public. „Viaţa mea, cariera sunt arhicunoscute. Adversarii mei au cercetat fiecare pas al carierei mele. Nu am fost niciodată comod, nici pentru şefii din partid, nici pentru alţii. Nu sunt teme cu care să pot fi atacat. Starea mea materială este aproape identică cu cea cu care am intrat în viaţa publică. Sunt un om corect, profund cinstit, care nu am încălcat niciodată legea”, a spus Ludovic Orban la conferinţa de presă ce s-a ţinut, oarecum strategic, în fostul sediu PDL din Deva.
Ce oferă Ludovic Orban partidului
Liberalul este convins că amânarea timp de doi ani a alegerilor interne a fost o greşeală, dar… „Începe o sărbătoare a democraţiei. Trebuia să facem mult mai repede alegeri, pentru ca leadership-ul să fie un garant al unităţii. De sâmbătă (4 martie, ziua în care liberalii au stabilit calendarul alegerilor, n.red.), cuvântul le va aparţine membrilor PNL, pe care îi chem să participe la deciziile impor­tante ale partidului, să recredibilizeze partidul şi să-l aducă în postura de reprezentant al dreptei autentice”, a spus Ludovic Orban, care a vorbit şi de proiectul său. „Candidez pentru a garanta unitatea PNL. Echipa mea este partidul. (…) Vreau să confer caracter şi identitate, forţă şi credibilitate partidului. Intenţionez să trec de cel puţin două ori prin judeţe. În prima trecere obiectivul e să-i ascult pe liderii locali, pe aleşii locali, pentru că nu vreau ca moţiunea să fie doar rezultatul gândirii mele, ci rezultatul consultării bazei PNL. A doua deplasare va fi când voi participa la conferinţele judeţene de alegeri, îmi voi prezenta programul şi echipa. Dacă e nevoie, voi face şi a treia tură pentru a mă întâlni cu delegaţii”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

About Marcel Bot