Florin Roman îşi încheie odiseea din judeţul Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 790 ori

Statutul PNL a fost modificat la Consiliul Naţional de Coordonare din 4 martie 2017, astfel că Florin Roman, preşedintele interimar la PNL Hunedoara, nu mai poate candida pentru şefia organizaţiei judeţene. De asemenea, Mircia Muntean – pe care mulţi îl vedeau în fruntea liberalilor – nu are şanse să revină în PNL până nu i se înălbeşte cazierul.


Roman
Modificarea statutului l-a deranjat pe Roman, care era pe punctul de a rămâne candidat unic la Hunedoara.
„Se pare că unii colegi nu au înţeles nimic din rezultatele alegerilor parla­mentare.
Nu o să îi vedeţi niciodată pe acei Mişulei, Gigei să se lupte cu PSD. Îi veţi vedea, însă, întotdeauna gudu­rând-se pe lângă şefi, oricare ar fi ei. Primul lucru, se gudură pe lângă ei, apoi îi trădează, de fiecare dată. (…) Modificarea statutului s-a făcut pentru ca unii oameni care ne-au adus aici să stea în continuare acolo.
Acest Statut este modificat pentru ca Gigei şi Mişulei să vă conducă în continuare destinele.
Ca să poată face treaba asta au nevoie de două lucruri, să se modifice statutul, iar cei incomozi să fie daţi la o parte”, a declarat Florin Roman la Consiliul Naţional de Co­ordonare al PNL.
Mesaj către liberalii din Hunedoara
Imediat după ce s-a votat mo­di­ficarea statutului, preşedintele interi­mar al PNL Hunedoara a transmis un mesaj privat colegilor săi din judeţ. „Stimaţi colegi. Astăzi s-a modificat statutul PNL la propunerea lui Mişu Voicu. Conform celor aprobate nu mai pot candida la funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara. Voi continua să vă reprezint până la alegerea noului preşedinte. A fost pentru mine o onoare să lucrăm împreună! Voi fi întotdeauna alături de voi, iar HU­NEDOARA rămâne a doua mea casă. Va mulţumesc din suflet!”, a scris Roman într-un mesaj privat transmis pentru un cerc restrâns de liberali. După nici două minute, mesajul a devenit public.
O parte dintre cei care l-au linguşit şi l-au aplaudat frenetic pe Roman n-au putut să trăiască discret bucuria că scapă de el.

About Administrator