SPECTACOL CARITABIL

Articolul a fost vizualizat de 746 ori

Fără titlu

În data de 30 Martie, ora 18, va avea loc la Teatrul de Artă Deva un spectacol caritabil pentru copii cu Sindrom Down, unde se va juca piesa “Oscar şi Tanti Roz”. Banii strânşi din vânzarea invitaţiilor şi donaţiile vor merge la Asociaţia Langdon Down 2000 Deva.
Scopul este strângerea de fonduri pentru a crea un loc unde aceşti copii să poată desfăşura activităţi diferite în viitor. Au făcut demersuri pentru obţinerea unei clădiri în acest scop la autorităţile locale şi aşteaptă un răspuns. Farmacia Revitalia organizează acest eveniment şi face un apel către toţi cei care pot promova şi contribui la strângerea de fonduri. Invitaţiile sunt puse în vânzare la preţul de 15 ron şi pot fi procurate de la doamna Iulia Raicu – telefon 0755.083.220, sau doamna Pleter Elena, telefon 0721.202.554, preşedinte la Asociaţia Langdon Down 2000 Deva.
Mulţumesc anticipat tuturor celor care au răspuns prompt în promovarea acestui eveniment – cu Mihai Panaitescu şi Roxana Olşanschi la Atelierul cu STRATEGII.

About Administrator