Ştrandul Corvina va fi redeschis de la 1 iunie

Articolul a fost vizualizat de 824 ori

strand (1)

Administraţia locală din Hunedoara se pregăteşte de redeschiderea Complexului de agrement Corvina, devenit, de la inaugurarea sa din vara anului 2015, unul dintre punctele de atracţie ale municipiului.
În Hunedoara au loc pregătiri pentru redeschiderea Complexului de agrement Corvina, programată pentru data de 1 iunie. Totodată, sunt aşteptaţi investitori care să ocupe spaţiile de servire din ştrand. Zilele trecute, Consiliul Local Hunedoara a modificat condiţiile pe care so­cietăţile vor trebui să le îndeplinească pentru a-şi putea oferi serviciile în incinta parcului acvatic. Astfel, Consiliul Local Hunedoara a adoptat o hotărâre care prevede ca durata închirierii spaţiilor comerciale să fie de 4 ani, cu posibilitatea modificării perioadei contractuale prin înche­ierea unui act adiţional. De aseme­nea, perioada de funcţionare efectivă a imobilelor închiriate va fi de la data de 1 iunie până la 31 august a fiecărui an, cu posibilitatea modificării aces­teia prin act adiţional. Suma minimă de la care va porni licitaţia este de 15 lei/mp/lună pentru spaţii şi 10 lei/mp/lună pentru teren, a informat Primăria Hunedoara.
Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Baza de agrement se întinde pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi. A fost construită printr-o investiţie de aproape două milioane de euro, în incinta Stadionului Michael Klein. Ştrandul Corvina a fost construit de Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot. Are o capacitate pentru circa 600 de persoane şi un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin de 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea con­struc­ţiei ştrandului. În primii doi ani de funcţionare, peste 50.000 de clienţi au trecut pragul ştrandului.

About Daniel Guta