Ca să nu ne-o mai ia înainte bulgarii, avem ALL INCLUSIVE şi pe litoralul românesc

Articolul a fost vizualizat de 1,839 ori

Litoralul românesc iese anul acesta cu oferte all-inclusive, în contextul în care Agenţia pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria a propus recent ca acest tip de oferte din această ţară să fie disponibile doar la hotelurile de 4 şi 5 stele, după ce au fost raportate numeroase neconcordanţe între capacităţile de cazare şi cele de servire în restaurante. În plus, în perioada 27 mai – 23 iunie, pe litoralul românesc, o parte dintre aceste hoteluri oferă pachete turistice la preţuri atractive în cadrul programului ‘Litoralul pentru toţi – All Inclusive’. Opţiunea “All inclusive” asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele pentru pachete de cinci nopţi all-inclusive sunt de 695 de lei/persoană la hotelurile de trei stele, de 795 lei/persoană la patru stele ajungând la 895 de lei/persoană la hotelurile de cinci stele.

În luna mai, a avut loc inaugurarea, la Mamaia, a primului complex hotelier Family Club – Premium All-Inclusive din ţară, dedicat în întregime familiilor cu copii. În acest caz, pachetele Premium All-Inclusive includ: cazare, pensiune completă, băuturile din timpul meselor la barul restaurantului şi la free-barul de pe plajă, acces gratuit la toate locurile de joacă (interioare şi exterioare), la terenurile de sport, la piscinele şi la plaja complexului. Hoteluri care oferă servicii all-inclusive mai sunt în staţiunile Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter.

Tags: ,

About Adrian Sălăgean