Cristi Iuhasz – mărturisire la numărul 500

Articolul a fost vizualizat de 1,766 ori

Toamna anului trecut a fost momentul unui nou început pentru mine, toamna în care am intrat în colectivul REPLICA. Orice teamă de necunoscut s-a spulberat ca un fir de nisip în adierea unei rafale de vânt, datorită colegilor care m-au primit cu sufletul deschis şi mi-au împărtăşit, de fiecare dată când au avut ocazia, câte ceva din experienţa lor.

Apreciez conţinutul acestui ziar pentru că redactorii de aici nu caută senzaţionalul şi nu se lasă prinşi în mirajul polemicii care, în ultimul timp, a început să fie tot mai des întâlnită în mass-media. În REPLICA găsiţi materiale despre oameni care merită atenţia noastră şi informaţii de interes general pe care trebuie să le aflaţi pentru a vă face o idee despre situaţia socio-economică în care se află judeţul Hunedoara.

Îmi place foarte mult ceea ce fac la REPLICA. Toată lumea munceşte cu plăcere şi atmosfera este pozitivă. Aici am ocazia să-mi dezvolt creativitatea şi să dau viaţă ideilor mele. Ce poate fi mai plăcut decât să vezi cum ideea ta se materializează şi împreună cu eforturile colegilor împinge cursul ziarului într-o anumită direcţie?

About Administrator