Fotbal, Liga 1 – Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,514 ori

Etapa a cincea a Ligii 1 debutează vineri cu partida dintre Severin şi Universitatea Cluj. Gazdele au un început slab de campionat şi au reuşit să obţină doar un punct în patru partide. Clujenii au două victorii pe teren propriu, dar în deplasare au fost desfiinţaţi de către Pandurii Târgu Jiu şi Steaua. Acest meci va fi foarte echilibrat. Ambele echipe luptă pentru evitarea retrogradării şi miza este mare, deşi competiţia este încă la început. Cred că niciuna nu se va arunca în atac. Probabil jucătorii Severinului vor încerca să construiască mai mult şi să domine partida, dat fiind faptul că joacă pe teren propriu. Un rezultat de egalitate este foarte probabil. Cota de 3.15 oferită de GS Bet este foarte bună. Pariez 5 unităţi pe acest pronostic, eventualul profit fiind de 10.75 unităţi. 

CFR Cluj primeşte vizita celor de la CSMS Iaşi. Oaspeţii ocupă ultima poziţie a clasamentului, cu un egal şi trei înfrângeri. CFR a obţinut opt puncte până acum şi este marea favorită a acestei confruntări. GS Bet cotează victoria gazdelor cu 1.25. La o miză de 8 unităţi, acest pariu ne poate aduce un profit de 2 unităţi.

Tot vineri, se dispută partida dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti. Gazdele au două victorii, un egal şi o înfrângere în primele patru etape. Oaspeţii au jucat doar trei meciuri până acum. Au câştigat două şi au remizat o dată. Echipa din Ştefan cel Mare este mai valoroasă şi mai experimentată. În această confruntare porneşte cu prima şansă. GS Bet oferă o cotă de 1.95. Un pariu de 5 unităţi pe acest pronostic ne poate aduce 4.75 unităţi profit.

Un alt meci interesant din Liga 1 este cel dintre Gloria Bistriţa şi Vaslui. Echipa antrenată de Marius Şumudică traversează o perioadă mai puţin favorabilă. A pierdut în faţa celor de la CFR Cluj, a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de către Fenerbahce şi a reuşit doar o remiză albă contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu. Gloria are doar un punct până în acest moment şi pare o candidată la retrogradarea în eşalonul secund. Această partidă este o şansă importantă pentru vasluieni să intre pe un trend ascendet. Vor fi foarte concentraţi şi cred că vor obţine cele trei puncte puse în joc. Pariez cu încredere 8 unităţi pe un “2” solist. GS Bet ne oferă o cotă foarte bună, 1.90. Acest pariu ne va aduce 6.2 unităţi profit.

Duminică, începând cu ora 22:00, Steaua primeşte vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Echipa din Ghencea traversează o perioadă foarte bună. Are trei victorii şi un egal la Mediaş contra celor de la Gaz Metan, meci în care a ratat cinci ocazii mari şi putea să obţină cele trei puncte puse în joc. Ceahlăul a obţinut doar o victorie şi un egal până acum. Între cele două echipe este o diferenţă clară de valoare şi de moral. Steaua are nevoie foarte mare de o victorie pentru a rămâne pe primul loc. Ceahlăul, probabil, se va mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. Mizez 10 unităţi pe echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Cota de 1.35 ne va aduce 3.5 unităţi profit. Succes!

About Cristi Iuhasz