Hanul cu Flori

Articolul a fost vizualizat de 4,891 ori

La intrarea în Deva, în Sântuhalm, la nr 71 D, venind dinspre Simeria, pe partea dreaptă, o clădire impunătoare îţi stârneşte curiozitatea. Un panou te informează că acolo este “Hanul cu Flori”. Sună interesant, musai trebuie să-i afli povestea. Acesta te întâmpină, încă de la intrare, cu zeci de muşcate curgătoare. Pe măsură ce te apropri de el, în liniştea care face notă discordantă cu agitaţia oraşului, te cuprinde un plăcut sentiment de relaxare. 

Înainte de a intra în restaurant, grădina acestuia îţi fură privirea. Este amenajată cu mult bun gust şi cu o atenţie deosebită la detalii. Filigoria, pergola, grătarul în aer liber şi locul de joacă amenajat pentru copii, fac acest loc ideal pentru o ieşire cu familia. Nu putem zăbovi mult aici, pentru că avem treabă, trebuie să aflăm povestea acestui loc mirific. Intrăm în restaurant şi suntem întâmpinaţi cu multă căldură de către o doamnă foarte drăguţă, care ne invită să luăm loc la masă. Ne aşezăm la masă alături de ambii patroni. Vrem să aflăm de la ei cât mai multe informaţii despre acest loc.

Cum v-a venit ideea de a deschide acest restaurant?

“Avem o experienţă bogată în domeniu, de ani buni administrăm Vila Veche din Haţeg. De-a lungul timpului, am învăţat să răspundem corect nevoilor clienţilor şi acum le putem oferi servicii de o calitate ireproşabilă. La Haţeg, ne-au trecut pragul foarte mulţi clienţi şi am găzduit sute de nunţi şi aniversări. Căsătoria este un pas important în viaţa oricărei persoane şi vrem ca totul să fie perfect. Locaţia, decorul, meniul, servirea, toate contribuie la o petrecere de vis. Clienţii şi-au exprimat întotdeauna mulţumirea. Cu unii dintrei ei ţinem legătura şi acum. Numărul mare de solicitări pentru găzduirea evenimentelor la Haţeg ne-a determinat să construim acest restaurant. L-am deschis la Deva, pentru a fi mai aproape de clienţii din această zonă şi pentru că locaţia este deosebită.”, ne răspunde Adi, unul dintre asociaţi.

Cui se adresează serviciile dumneavoastră?

“Dacă judecăm după calitatea acestora, am putea spune că ne adresăm persoanelor care vor să mănânce sănătos şi să savureze orice masă, într-un mediu plăcut. În ultima vreme se vorbeşte foarte mult despre alimentele bio. Din ce în ce mai mulţi oameni vor să consume acest gen de alimente. Consider că nu este doar o fiţă, trebuie să fim atenţi la ce consumăm pentru a ne proteja sănătatea. Noi oferim clienţilor noştri cât putem de multe alimente bio, cum ar fi cartofii, varza, roşiile, ardeii, castraveţii şi vinetele . Acestea sunt procurate de la fermele şi gospodăriile din jur, asigurând astfel o piaţă de desfacere pentru legumele vecinilor. Ne-am propus să angajăm cât mai multă forţă de muncă din zonă.
Cu toate astea, meniul nostru are un preţ foarte accesibil. La ultima nuntă, care a avut loc zilele trecute, meniul complet a costat aproximativ 90 de lei, incluzând aici şi berea şi cafeaua.

Să vorbim puţin şi despre găzduirea evenimentelor la «Hanul cu Flori». Locaţia acestuia permite desfăşurarea petrecerilor în intimitate, departe de agitaţia orasului. Decorul te face să te simţi bine şi este ideal pentru fotografii.

Ne propunem ca în viitorul apropiat să oferim viitorilor miri posibilitatea de a ţine aici, împreună cu masa festivă, cununia civilă şi pe cea religioasă, aceştia scăpând astfel de agitaţia generată de desfăţurarea acestora în mai multe locaţii.

De asemenea, îi ajutăm să găsească fotografi şi muzicanţi potriviţi, să decoreze sala la preţuri accesibile, precum şi la realizarea invitaţiilor de nuntă şi a buchetelor de flori. Locaţia oferă condiţii excelente şi pentru traininguri, conferinţe sau întâlniri de afaceri.”, adaugă, zâmbind, celălalt asociat, Cristi.

Dacă v-am stârnit interesul cu acest articol, puteţi vizita restaurantul zilnic, între orele 12:00-22:00, de luni până vineri, sau în weekend, cu rezervări pentru grupuri de minim 20 de persoane. Rezervările se fac la telefon 0742-109.885, 0744-504.384.

About Cristi Iuhasz