Europa League – Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,744 ori

 

Săptămâna aceasta beneficiem din nou de o ofertă bogată datorită meciurilor din Europa League. Dintre cele trei formaţii care joacă în aceste preliminarii, doar Steaua pare să aibă şanse reale de calificare. Dinamo a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Metalist şi are o misiune foarte grea în Ucraina, iar Vasluiul trebuie să remonteze un handicap de două goluri în faţa celor de la Inter, chiar pe terenul acestora. În ultima etapă de campionat, echipa antrenată de Marius Şumudică n-a contat timp de 60 de minute în faţa Stelei, o echipă sub nivelul italienilor. Şansele moldovenilor la calificare sunt nule. Nu sunt adeptul pariurilor cu handicap, dar săptămâna aceasta voi încerca câteva pronosticuri de acest gen.

Steaua primeşte vizita celor de la Ekranas. Lituanienii sunt mult sub nivelul echipei noastre. În tur au reuşit performanţa de a pierde la o diferenţă de doar două goluri. Acum joacă în Ghencea contra unei echipe cu orgoliul rănit de înfrângerea din meciul cu Vaslui. Cred că atmosfera va fi incendiară. Suporterii îi vor determina pe jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf să atace, chiar dacă scorul din tur este unul confortabil pentru ei. Mizez pe un iureş al Stelei care îi va aduce o victorie la cel puţin două goluri diferenţă. Cota oferită de GS Bet pentru acest pronostic este de 1.45. Un pariu de 8 unităţi, ne va aduce 3.6 unităţi profit.

Scoţienii de la Hearts se vor deplasa la Liverpool pentru a înfrunta trupa de pe Anfield. “Cormoranii” sunt marii favoriţi ai acestei partide. În ultimul meci, contra campioanei Manchester City, au jucat foarte bine. Ştim bine că echipele engleze nu se opresc şi înscriu cu sânge rece, fără să aibă milă de adversar. Hearts are profilul unuei victime perfecte. Pariez cu încredere 8 unităţi pe o victorie a gazdelor la cel puţin două goluri diferenţă. Cota oferită de GS Bet, 1.57, este destul de bună. Eventualul profit va fi de 4.56 unităţi.

Lazio are un meci foarte facil pe teren propriu contra celor de la Mura. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este mare. Atmosfera de pe Olimpico îi poate afecta pe oaspeţii lipsiţi de experienţă în competiţile europene. Gazdele vor câştiga la o diferenţă mare. Pariez 8 unităţi pe victoria lui Lazio la cel puţin două goluri. Cota de 1.40 ne va aduce un profit de 3.2 unităţi. Hannover primeşte vizita celor de la Slask Wroclaw. Nemţii sunt una dintre cele mai bune echipe din Bundesliga. Au un joc ofesinv foarte bun şi le vor pune probleme serioase oaspeţilor. Cred că o victorie la cel puţin două goluri diferenţă este la îndemâna gazdelor. GS Bet ne oferă o cotă bună, 1.57. La o miză de 8 unităţi, vom obţine 4.56 unităţi profit.

Sheriff Tiraspol, echipa antrenată de Gabriel Balint, are un meci dificil în Franţa contra celor de la Olympique Marseille.
În tur au pierdut pe teren propriu şi acum sunt obligaţi să atace. Probabil, francezii vor fructifica spaţiile lăsate în apărare de moldoveni. Diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe este semnificativă, iar diferenţa se va face în duelurile individuale. Pariez 5 unităţi pe victoria lui Marseille la mai mult de un gol diferenţă. Cota de 1.57 ne va aduce 2.85 unităţi profit.

Acestea sunt pronosticurile pentru săptămâna curentă. Succes!

About Cristi Iuhasz