Ponturi Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,723 ori

În această seară, Steaua debutează în faza grupelor Europa League contra celor de Stuttgart. Pe hârtie, nemţii sunt favoriţii acestei grupe, dar valoarea lor nu este cu mult peste cea a Stelei şi a danezilor de la Copenhaga. Nu sunt foarte convins că Stuttgart se va califica mai departe. Gazdele de astăzi au un început foarte prost de campionat.

În primele trei etape au obţinut doar un punct contra celor de la Fortuna Dusseldorf. Românii traversează o formă mult mai bună, reuşind să câştige şase din cele opt meciuri din Liga 1. Cred că Steaua va face un meci bun şi nu va pierde acestă confruntare. Dacă va face un presing avansat, precum cel de la Vaslui, nemţii nu au nicio şansă la victorie. Oaspeţii au mai multe meciuri oficiale jucate în acest sezon şi sunt mai în formă. Cota la X2 este fabuloasă, 2.38.
Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit va fi de 11.04 unităţi.

Hapoel, victimă sigură

Câştigătoarea trofeului de anul trecut, Atletico Madrid, se deplasează în Israel, pentru a-şi măsura forţele cu cei de la Hapoel Tel Aviv. Acest duel este disproporţionat din toate punctele de vedere. Oaspeţii sunt mult mai valoroşi şi au o experienţă net superioară. În lotul spaniolilor sunt prezenţi mulţi jucători care pot face diferenţa în orice moment. Îl menţionez doar pe Falcao, columbianul care a desfiinţat Chelsea în Super Cupa Europei.
Gazdele sunt în formă, dar Atletico va obţine cele trei puncte puse în joc. Cota pentru 2 solist este destul de bună, 1.55. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Voi obţine 5 unităţi profit.

Newcastle favorită în Portugalia

În ultimii ani, englezii de la Newcastle au progresat şi acum pot pune probleme oricărui adversar din Premier League. Matimo este o echipă bună din Portugalia, dar campionatul în care evoluează ei nu se compară cu cel din Anglia. Niciuna dintre combatentele de astăzi nu are un început strălucit de sezon. Cred că va fi un meci echilibrat, dar plusul de valoare al oaspeţilor va face diferenţa. Deoarece casele de pariuri oferă o cotă acceptabilă şi la X2, o să aleg acest pronostic. Englezii nu vor pierde în această seară. Mizez 8 unităţi pe acest pariu. Cota de 1.44 ne va aduce 3.52 unităţi profit.
“Cormoranii” dau tonul revenirii Liverpool a început prost sezonul în Premier League, obţinând doar două puncte în patru meciuri. Astăzi întâlneşte un adversar modest şi are şansa de a da startul unei reveniri. Nici Young Boys nu trece printr-o perioadă tocmai bună. În cele opt partide disputate în prima ligă elveţeană a obţinut doar trei victorii şi două remize. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare. Jucătorii precum Suarez şi Gerard pot pune probleme serioase unui adversar de talia elveţienilor. Cota de 2.35 pentru victoria oaspeţilor este foarte bună şi trebuie să profităm de ea. Pariez 7 unităţi pe un 2 solist. Eventualul profit va fi de 9.45 unităţi.

Şansă de afirmare pentru Levante

Micuţa echipă spaniolă vrea să continue în Europa League parcursul bun din sezonul trecut. Suedezii de la Helsinborg par a fi un adversar facil pentru echipa din Primera Division. Între campionatul din Spania şi cel din Suedia este o diferenţă imensă de valoare. Levante nu este o echipă importantă în competiţia internă, dar poate învinge oricând o echipă suedeză. Pariez fără emoţii 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1.45 ne va aduce 4.5 unităţi profit. Succes!

Fotbal la TV

Europa League
Joi – 20 septembrie
Ora 20:00 Stuttgart – Steaua Pro TV / Digi Sport 1
Ora 20:00 Copenhaga – Molde Digi Sport 2
Ora 20:00 Young Boys – Liverpool Digi Sport 3
Ora 22:00 Inter – Rubin Kazan Digi Sport 2
Ora 22:00 Tottenham – Lazio Digi Sport 3

Liga 1 – România
Vineri – 21 septembrie
Ora 19:00 Chiajna – Ceahlăul Digi Sport 1
Ora 21:30 Gloria Bistriţa – Petrolul Digi Sport 1
Sâmbătă – 22 septembrie
Ora 19:00 Turnu Severin – Oţelul Digi Sport 1
Ora 21:30 U Cluj – Dinamo Digi Sport 1
Duminică – 22 septembrie
Ora 19:00 Braşov – Vaslui Digi Sport 1
Ora 19:00 Astra – Gaz Metan Dolce Sport 1
Ora 21:30 Pandurii – CFR Cluj Digi Sport 1
Luni – 23 septembrie
Ora 18:30 Viitorul – CSMS Iaşi Digi Sport 1
Ora 20:30 Steaua – Rapid Antena 1 / Dolce Sport 1

Săptămâna trecută

Meci: Getafe – Barcelona
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 1-4
Meci: FC Sevilia – Real Madrid
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 1-0
Meci: Valencia – Celta Vigo
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 2-1
Meci: Stoke – Manchester City
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 1-1
Meci: QPR – Chelsea
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 0-0
Meci: Manchester United – Wigan
Pronostic: 1 – corect
Scor final: 4-0

Tags: ,

About Cristi Iuhasz