Clinică modernă la Deva

Articolul a fost vizualizat de 3,242 ori

LaurusMedical este un lanţ de clinici medicale conceput pentru succes în peisajul actual al asistenţei medicale private din Europa. Şi-a început activitatea în urmă cu zece ani şi se ocupa cu tratarea hemoroizilor şi a fisurilor anale. Între timp, aceasta şi-a extins domeniul de activitate şi vine în sprijinul pacienţilor care suferă de afecţiuni dermatologice, varice, ulcere varicoase şi afecţiuni reumatismale.


Lider de piaţă

Instituţia are o reputaţie excelentă, atât regional cât şi naţional, pentru îngrijirea clinică de bună calitate şi rezultatele pe măsură. Toate acestea au venit în timp, ca rezultat al profesionalismului medicilor care servesc cu distincţie comunitatea de peste 10 ani. În toată această perioadă, s-au alăturat echipei o pleiadă de medici chirurgi, gastroenterologi, dermatologi şi reumatologi de succes din toată ţara. Aceştia lucrează după un standard unic, perfecţionat în urma tratării a zeci de mii de pacienţi, dovedit a fi eficient şi câştigător în lupta cu boala. Echipa Laurus Medical este decisă să-şi menţină poziţia de lider pe piaţa românească în domeniul proctologiei, flebologiei şi dermatologiei, prin menţinerea calităţii actului medical, prin recrutarea continuă a unor medici cu experienţă recunoscuţi la nivel naţional, precum şi prin investiţii care să asigure progresul şi calitatea îngrijirii medicale.

Experienţă, tratament personalizat şi dotări de ultimă oră, reţeta succesului

Medicii care-şi desfăşoară activitatea în această clinică participă în fiecare an la cele mai prestigioase congrese internaţionale în domeniu, unde se pun la punct cu ultimele cercetări şi protocoale terapeutice existente la nivel mondial.Laurus Medical dispune de echipamente foarte performante, cu ajutorul cărora poate trata pacienţii la cele mai înalte standarde ale eficienţei. Pentru ca eficienţa unui tratament să fie cât mai ridicată, acesta trebuie să fie personalizat în funcţie de nevoile pacientului. “Suntem mândri că ne numărăm printre puţinele clinici din Europa care oferă tratamente strict personalizate, conform nevoilor fiecărui pacient în parte. Misiunea noastră principală este de a furniza proceduri medicale unice prin intermediul invenţiilor tehnologice de ultimă oră. Prin furnizarea de servicii unice, oferim pacienţilor noştri costuri mai mici la tratamente şi utilizarea cât mai eficientă a timpului lor preţios, menţinând în acelaşi timp cele mai înalte niveluri de calitate. Căutăm să fim cât mai atenţi şi mai receptivi la nevoile şi valorile pacienţilor noştri. Scopul nostru profesional este de a ajuta pacienţii să atingă potenţialul lor maxim de sănătate în modul cel mai eficient posibil.“ afirmă Dr. Horia Roman, medic primar chirurg. Persoanele care vor să intre în contact cu medicii clinicii de la Deva, o pot face telefonic, la telefon 0254-202.888 sau la adresa de e-mail contact.hd@laurusmedical.ro.

Tags:

About Cristi Iuhasz