“E-lite Nutriţia” este alternativa naturistă

Articolul a fost vizualizat de 3,733 ori

Produsele naturiste câştigă tot mai mult teren în faţa medicamentelor de sinteză, care, administrate o perioadă îndelungată, pot fi nocive pentru organism. Oamenii au avut întotdeauna o înclinaţie spre tratamentele “băbeşti”. Singurul motiv pentru care, uneori, acestea nu au o rată foarte mare de succes este pentru că se iau “după ureche”, fără a fi prescrise de către un specialist.

Adriana Vlad crede cu tărie în puterea vindecătoare a plantelor şi elementelor oferite de Natură

Adriana Vlad a avut mare încredere în potenţialul tratamentelor naturiste şi a deschis o farmacie doar cu produse naturiste. “Văzând că sfaturile şi preparatele mele au tot mai mult succes, m-am hotărât să deschid o farmacie doar cu produse naturiste şi homeopatice, fără niciun medicament de sinteză. Doream să ofer pe piaţa farmaceutică o alternativă la dopajul cu chimicale, care, personal, mi-au făcut mult rău. Fitoterapia nu se recomandă <> şi nu reprezintă <>, cum afirmă unii. Este o ştiinţă de care trebuie să se ocupe persoane calificate, care să facă anumite combinaţii de tratamente, mai ales în afecţiunile cronice. Lipsa de personal calificat şi lipsa promovării produselor naturiste în şcoli, instituţii, spitale şi cabinete medicale m-a făcut să studiez foarte mult şi să mă perfecţionez în acest domeniu. Fiecare produs are rolul său, iar într-o afecţiune cronică nu se poate vorbi de vindecare folosind un singur produs. Tocmai de aceea, la scurt timp de la deschiderea primei farmacii, am mai deschis una, cu acelaşi profil, unde am amenajat şi un cabinet de fitoterapie. De serviciile acestui cabinet beneficiază toate persoanele care vin în farmacie. Nu percepem taxă de consultaţie, pacienţii plătesc doar produsele pe care le cumpără”, spune Adriana Vlad.

Produse şi afecţiuni

În farmaciile E-lite Nutriţia puteţi găsi tratamente pentru o mulţime de afecţiuni. Printre acestea se numără crema pentru împachetări “E-lite”, care conţine miere, argilă, lavandă, portocal, ienupăr, salvie, geranium, rozmarin şi buxus. Aceasta are efect tonic, antiinflamator, anticelulitic, antidermatos, catifelează, hrăneşte şi regenerează pielea în curs de slăbire. Este recomandată pentru tratarea celulitei, obezităţii, vergeturilor, edemelor cu retenţie de apă şi a pielii când acesta este aspră, inestetică sau îmbătrânită. Un alt exemplu: ovulele ginecologice “Superforte” conţin unguente, uleiuri şi pulberi din plante, argilă, propolis, lăptişor de matcă şi mumio. Acestea se utilizează pentru tratarea unor afecţiuni precum: candida, tricomonas, E-coli, metroanexite acute şi cronice, cistite, fibroame uterine, chisturi ovariene, răni pe colul uterin, polipi vaginali şi uterini, sterilitate, cancer de col uterin, tumori în zona genitală, vaginite, infecţii cu papiloma virus. “E-lite 90-60-90” este recomandat în cure de slăbire, obezitate, hipercolesterolemie, intoxicaţii cu alimente sau medicamente, celulită, edeme, gută, boli ale tiroidei, boli metabolice, constipaţie, boli hepato-biliare şi boli renale. Produsul are efect depurativ, detoxifiant, hipocolesterolemiant, dislipidemic, diuretic, vitaminizant şi antianemic, în cure de slăbire, antiedematos, anticelulitic, taie pofta de mâncare, reglează glandele endocrine, reglează digestia şi dizolvă grăsimea. Vă invităm să accesaţi pagina web www.elitenutritia.ro pentru a vedea gamă completă de produse.

Salonul SPA, locul ideal pentru răsfăţ

E-lite Nutriţia vă aşteaptă să treceţi şi pragul salonului SPA din Deva. Aici sunteţi întâmpinaţi cu pachete de servicii pentru slăbire rapidă, slăbire armonioasă, arderea celulitei, eliminarea stresului cotidian şi întărirea sistemului imunitar. Dacă nu optaţi pentru un pachet complet de servicii, vă puteţi răsfăţa cu tratamente cosmetice faciale naturiste, machiaj profesional naturist, masaj cu miere, masaj cu roci vulcanice şi masaj terapeutic cu ventuze chinezeşti.
Pentru mai multe informaţii sunaţi la 0254-.231.061.

Tags:

About Cristi Iuhasz