Cupa Micro Mega la tenis de câmp

Articolul a fost vizualizat de 2,462 ori

La finele săptămânii trecute a avut loc prima ediţie a Cupei Micro Mega Grup la tenis de câmp. Organizată de Tenis – Club Siderurgica şi susţinută de grupul Micro Mega, competiţia a strâns peste 50 de participanţi de toate vârstele (cel mai tânăr fiind Robert Kiss, de doar şapte ani) din Hunedoara, Alba Iulia, Deva, Brad, Călan şi Orăştie. Întrecerea s-a desfăşurat în regim open, atât în ce priveşte vârsta cât şi sexul. 

Organizatorii au decis însă să grupeze concurenţii în mai multe divizii de concurs, în funcţie de experienţa dobândită pe terenul de tenis. De asemenea, numărul mare de participanţi şi timpul de concurs limitat, de doar trei zile, au făcut ca întrecerea să se deruleze doar în probe de dublu. Divizia A a fost câştigată de Anghel Colea şi fiul său Sebastian, urmaţi de cuplurile Ştefan Tomoiu – Cosmin Paşca şi Octavian Mărgineanu – Alexandru Giurcă. La Divizia B, întrecerea a fost câştigată de fraţii Călin şi Horia Golgoţiu, locul secund fiind ocupat de tandemul Alexandru Furtună – Sorin Modârcă, iar locul trei de perechea Marius Ferencz – Alin Bocsiţan.

Clasamentul diviziei C a fost alcătuit, în ordine, de cuplurile Nicoletta Cantarella – Heini Herlea, Valentin Ciocan – Viorel Gâda şi Sandor Loczi – Andrei Cioca.

La cea de-a patra divizie de concurs au ieşit câştigători Robert Sava şi Cristian Prodan, urmaţi de Mario Olariu şi Răzvan Uscatu, apoi de Florin Vesa şi fiul său Alexandru. “A fost ultima întrecere în aer liber organizată anul acesta la Tenis Club Siderurgica. Ne-am bucurat de o vreme excelentă, de o atmosferă deosebită şi de sprijinul cald venit din partea grupului Micro Mega. Dacă vom beneficia de acelaşi sprijin şi la anul, sperăm ca cea de-a doua ediţie a acestei întreceri să aibă o amploare şi mai mare. Turneul a fost cel mai echilibrat concurs de tenis la nivelul sportului de masă din Hunedoara ultimilor ani, dovadă că tenisul este şi acum un sport iubit aici”, a declarat Viorel Căciulescu, antrenor principal în cadrul clubului amintit.

Tags: , ,

About Ciprian Iancu