Facturi de încălzire cu 50 la sută mai mici

Articolul a fost vizualizat de 7,633 ori

Sezonul rece ne dă bătăi mari de cap. Facturile mari la întreţinere reprezintă principalul motiv pentru care ne gândim cu groază la iarna care tocmai începe. Să încălzeşti o casă sau un apartament nu este tocmai ieftin. Preţurile din ce în ce mai mari la gaz sau la electricitate crează probleme tot mai multor oameni. În aceste condiţii, este necesară o reducerea a costurilor de întreţinere a locuinţei. Centralele termice au termostat şi acesta este reglat la temperatura dorită, astfel optimizându-se consumul de gaz. Singura soluţie de a face economie cu astfel de centrale este renunţarea la confortul termic. Această variantă v-ar pune sănătatea în pericol, motiv pentru care nu v-o recomandăm. 

Cele mai eficiente panouri radiante cu infraroşu sunt cele care se montează pe tavan

Tehnologia avansează într-un ritm alert şi ne face viaţa din ce în ce mai uşoară. Acest lucru se întâmplă şi în cazul echipamentelor de încălzire. Dacă în urmă cu câţiva ani puţini erau cei care-şi permiteau achiziţionarea tehnologiilor de ultimă oră, acum aceasta este la îndemâna oricărei persoane cu venituri medii. Inovaţiile au la bază dorinţa de a realiza mai mult cu resurse mai puţine. Producătorii de echipamente destinate încălzirii locuinţelor au făcut progrese mari şi au reuşit să găsească câteva variante ieftine, fiabile şi elegante, care câştigă din ce în ce mai multă popularitate.

Sistemul viitorului – panoul radiant cu infraroşu

Panoul radiant cu infraroşu SUNJOY este mai mult decât un sistem de încălzire. Acesta elimină 99% dintre viruşii, microbii şi bacteriile prezente în casa dumneavoastră şi are importante efecte terapeutice. Echilibrează tensiunea arterială, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, întăreşte sistemul imunitar, ameliorează durerile reumatice, elimină metalele grele din organism, uşurează respiraţia, atenuează şi uneori chiar elimină sforăitul, previne apariţia diverselor boli geriatrice, încetineşte fenomenul de îmbătrânire, previne cancerul, previne apariţia nodulilor limfatici, ameliorează simptomele menopauzei, îmbunătăţeşte vederea şi ameliorează astmul. Acesta menţine umiditatea în parametrii optimi, astfel fiind eliminate igrasia şi condensul.

Montajul poate fi făcut pe perete sau pe tavan şi nu necesită aprobări sau proiect. Panoul radiant funcţionează cu energie electrică şi are un consum foarte mic. Acesta vă poate ajuta să reduceţi cheltuielile de încălzire cu până la 50%. Nu consumă oxigen, nu are emisii de gaze, iar riscurile de asfixiere, incendiu, electrocutare sau explozie sunt nule. Menţine o temperatură uniformă în tot spaţiul camerei, obţinând diferenţe de maximum 2 grade între podea şi tavan. Instalaţiile clasice de încălzire nu pot menţine o temperatură uniformă în încăpere, de obicei la nivelul termostatului termperatura este optimă, dar la nivelul pardoselii temperatura poate fi mai scăzută chiar şi cu 8 grade. În funcţie de tipul produsului, termenul de garanţie poate fi de 5 ani sau, pentru SUNJOY, 10 ani, iar durata de viaţă este de 25 de ani.

Panoul “Prima” – alb sau color

Fără efecte terapeutice, acestea sunt varianta cea mai simplă şi mai ieftină. Cu un randament peste 90%, garanţie 5 ani şi perioada de viaţă de 20 de ani, sunt cele mai accesibile produse. Cu preţul unei centrale termice, fără alte costuri suplimentare, vă puteţi asigura încălzirea unui apartament.

Plasma termică cu ioni negativi

Acest sistem de încălzire funcţionează pe bază de curent electric şi are, de asemenea, efecte terapeutice deosebite. Montajul se face pe pereţi, fără a fi necesare aprobări sau proiect. Echipamentele sunt fabricate în Germania, fiind de o calitate ireproşabilă. Fiecare plasmă este dotată cu termostat digital programabil, randamentul acesteia fiind de 99%. Valoarea ridicată a randamentului vă ajută să reduceţi substanţial cheltuielile de încălzire.

Tabloul Carbon-Crystal şi Panoul Dr. Kocher

Acestea au aspectul unui tablou normal şi sunt cea mai elegantă sursă de încălzire disponibilă la momentul actual pe piaţă. Imaginea tabloului poate fi personalizată după preferinţele dumneavoastră. Şi aceste sisteme vă oferă posibilitatea de a face economii de până la 50%. Durata de viaţă a echipamentului este de minimum 30 de ani. Montajul pe un apartament se poate executa chiar şi în 4 ore. Datorită consumului scăzut de energie electrică, amortizarea investiţiei se face în 3-4 ani.

Echipamentele prezentate mai sus sunt oferite de SC Ruan Mondial Deva, care are parteneriate cu cei mai renumiţi producători de sisteme ecologice, printre care se numără SUNJOY – Helvetic şi Ecovolt. Aflaţi cât costă aceste echipamente şi care ar fi varianta ideală pentru dumneavoastră cu un simplu telefon la unul dintre numerele: 0741-063.487, 0753-684.761 sau 0749-117.017.

Pentru detalii suplimentare sau comenzi online, accesaţi site-ul: www.panouriincalzire.pro.

About Cristi Iuhasz