Mai mulţi susţinători, mai multe argumente, o singură opţiune: Hărău Eleonora-Carmen

Articolul a fost vizualizat de 4,207 ori

Candidatul USL la funcţia de deputat în Colegiul nr. 7 Hunedoara, Hărău Eleonora-Carmen, are parte de susţinerea alegătorilor. Lideri ai comunităţii hunedorene, specialişti în diferite domenii, oameni de vârste diferite, cu ocupaţii diferite, ne-au mărturisit de ce vor vota Hărău Eleonora-Carmen – deputat, pe 9 decembrie 2012.  

Doctorul Bende Barna-Gavril:

“Îmi este cât se poate de clar că doamna Hărău Eleonora-Carmen este cea mai potrivită persoană pentru a reprezenta Hunedoara în Camera Deputaţilor. În repetate rânduri a dovedit că este un om de cuvânt, căruia îi pasă de hunedoreni şi de ceea ce se întâmplă cu Hunedoara în general. Ca simplu hunedorean, eu o recomand cu căldură şi încredere pe doamna Hărău ca deputat, pentru că, repet, este şi va rămâne cea mai bună opţiune a noastră”.

Pastorul Gligor Hada:

“Sunt atâtea motive pentru care cred că doamna Hărău merită să ne reprezinte în Parlament încât nu ştiu cu care să încep. Este o persoană de o înaltă ţinută morală, un om care a reuşit să aibă şi să dezvolte doar afaceri curate, un om care a luptat pentru Hunedoara de ani buni şi despre care cred că, după ce va ajunge în Parlament, va reuşi să facă şi mai mult pentru toţi hunedorenii”.

Loredana Grădinaru – studentă:

“Pentru mine, Hărău Eleonora-Carmen este ca o a doua mamă. Încă de la primul curs susţinut de Dumneaei mi-am dat seama că am în faţă un cadru didactic excepţional şi un profesionist desăvârşit în economie şi finanţe. Apoi am constatat că ştie să asculte oamenii, indiferent de vârstă, pregătire ori categorie socială şi că, de fiecare dată, dacă îşi propune ceva, reuşeşte”.

Aron Radomir – fost director al sucursalei BCR Hunedoara:

“Am lucrat cu doamna Hărău ani la rând şi m-am convins de la bun început că este o persoană care cunoaşte foarte bine mai ales problematica economică locală şi naţională. Mai mult decât atât, prin tot ceea ce a realizat, mai ales în ultimii 10 – 15 ani, faptul că la ora actuală susţine 700 de familii într-un oraş ca Hunedoara, 700 de angajaţi pe care a reuşit să-i treacă printr-o aprigă criză economică, este o confirmare suplimentară a calităţilor de manager, de adevărat lider al unei comunităţi. Eu unul sunt absolut convins că, din postura de parlamentar, va atinge obiective şi mai importante pentru oraşul Hunedoara şi locuitorii acestuia”.

Ion Giurgiu – director Recomsid S.A.

“Sunt convins că doamna Hărău va reuşi ca parlamentar, pentru că este o luptătoare. În mod cert se va lupta şi va obţine beneficii considerabile pentru Hunedoara. Sunt mai bine de 10 ani de când lucrez cu Domnia Sa şi credeţi-mă că ştiu ce spun! În plus, vorbim despre o persoană pe care flagelul corupţiei nu are cum să o atingă. Orice român îşi doreşte un deputat cinstit, iar hunedorenii au acum ocazia să aleagă unul în persoana doamnei Hărău Eleonora- Carmen. Felul în care reuşeşte să rezolve eficient şi corect orice problemă economică ori socială este un alt argument pe care eu îl exprim în favoarea doamnei Hărău”.

Părintele Ioan Tiric:

“Când am văzut cât de bine organizate sunt firmele pe care le conduce, de câtă seriozitate şi bună rânduială dau dovadă, mi-am dat seama că doamna Hărău Eleonora-Carmen trebuie să fie unul dintre cei mai importanţi lideri pe care i-a avut comunitatea Hunedoarei în ultima vreme. În plus, crede cu adevărat în Dumnezeu şi este o persoană pentru care morala creştină înseamnă foarte mult. Seriozitatea de care a dat dovadă tot timpul oferă certitudinea că va reuşi în tot ceea ce îşi propune”.

Lidia Dobrei – medic:

“Sunt aproape 20 de ani de când o cunosc îndeaproape pe doamna Hărău. Hărău Eleonora-Carmen va deveni un model politic demn de urmat. Pe această cale, le transmit tuturor hunedorenilor care mă cunosc să nu ezite să o voteze pe 9 decembrie, pentru că sunt mai mult decât sigură că nu vor regreta alegerea făcută”.

Remus Păţan – fost manager ArcelorMittal Hunedoara:

“Vorbim aici despre una dintre cele mai energice, tenace şi bine pregătite persoane pe care eu le-am cunoscut vreodată. Eficienţa sa, dublată de înclinarea spre problemele de ordin social ori personal ale oamenilor, perseverenţa sa, dublată de claritatea gândirii, constituie o combinaţie mai rar întâlnită. Aceste calităţi au ajutat-o să realizeze tot ce şi-a propus şi o vor ajuta în continuare. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care eu, pe 9 decembrie, o să votez fără nicio ezitare Hărău Eleonora-Carmen – deputat”.

Teodor Hepuţ – profesor universitar:

“Pregătirea sa profesională deosebită, experienţa în lucrul cu oamenii, răbdarea cu care reuşeşte să-i asculte şi să le rezolve problemele sunt doar câteva dintre calităţile care o recomandă pe doamna Hărău ca deputat. Din momentul în care am observat modul onest şi eficient în care a reuşit să-şi dezvolte firmele, cum a reuşit să îndrume studenţii spre partea economică, spre partea productivă, mi-am dat seama că deţine calităţile necesare unui adevărat lider. Cunoaşte foarte bine situaţia economică, problemele naţionale şi locale, iar, în plus, la foarte multe dintre ele are şi soluţii”.

Formulă unică de succes

Mircea Moloţ – preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, liderul organizaţiei judeţene PNL: “În momentul în care a ajuns pe o funcţie publică, este de datoria oricărui politician să se gândească la cei care l-au propulsat pe acel post, la toţi cei pe care îi reprezintă. Doresc să afirm încă o dată faptul că, în acest mandat al meu la conducerea Consiliului Judeţean, municipiul Hunedoara va fi principala prioritate. Pe lângă o bună colaborare cu conducerea primăriei oraşului, am însă nevoie şi de susţinere în Parlament. Trebuie să fim susţinuţi la Bucureşti de oameni profesionişti, serioşi, oameni care au demonstrat până acum că vor şi pot să facă lucruri bune pentru semenii lor. Obligaţia principală a viitorilor parlamentari este să facă legi clare în folosul nostru, apoi să facă lobby pentru zona care i-a trimis în parlament. La Hunedoara beneficiem de o formulă unică în judeţul Hunedoara, formată din două doamne: Hărău Eleonora-Carmen şi Mariana Câmpeanu. Sunt două persoane al căror profesionalism şi ale căror bune intenţii nu pot fi puse la îndoială nicio clipă.

Cei care doresc o altă Hunedoară, cu un buget de investiţii mai consistent, cu o nouă perspectivă economică şi socială, o Hunedoară care să redevină ce a fost odată, trebuie să voteze Mariana Câmpeanu – senator şi Hărău Eleonora-Carmen – deputat”.

Doi lideri, aceeaşi părere

Viceprimarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, preşedintele organizaţiei locale a PSD, se declară convins că USL a venit cu cele mai bune propuneri posibile pentru Colegiul nr. 7 la Camera Deputaţilor şi Colegiul nr. 3 la Senat:

“Ne aflăm, din nou, în faţa unei mari provocări pentru ceea ce înseamnă municipiul Hunedoara. USL le propune tuturor hunedorenilor ca, la alegerile parlamentare, să voteze alături de noi cei mai buni candidaţi pe care îi poate avea oraşul pentru Senat şi Camera Deputaţilor – Mariana Câmpeanu, respectiv Hărău Eleonora-Carmen. Eu sunt convins că, alături de hunedoreni, vor câştiga competiţia cu peste 50 la sută şi, cel mai important lucru, cele două doamne vor avea apoi un aport consistent la eforturile comunităţii de a depăşi greutăţile actuale şi de a face mai mulţi paşi înainte spre un nou stadiu economic şi social, mai stabil şi mai prosper”.

Afirmaţiile lui Dan Bobouţanu sunt dublate de convingerile doctorului Mircea Artean, preşedintele filialei PNL din municipiul Hunedoara: “Este cât se poate de clar faptul că a sosit momentul să decidem că pentru oraşul nostru este timpul schimbării în mult mai bine. Avem nevoie de oameni în Parlamentul României care să aibă Hunedoara în inimile lor în permanenţă.

Toţi hunedorenii ştiu cum arată oraşul, cu ce probleme grave se confruntă, însă ce eforturi se vor depune de acum încolo va depinde doar de noi toţi, la momentul 9 decembrie. Eu sunt sigur că, dacă doamnele Hărău Eleonora-Carmen şi Mariana Câmpeanu vor accede în Parlament, acest lucru va constitui un avantaj important pentru Hunedoara şi pentru toţi locuitorii municipiului”.

About Redacţia REPLICA