Alţi susţinători, alte argumente, aceeaşi opţiune: Hărău Eleonora-Carmen

Articolul a fost vizualizat de 5,813 ori

Săptămâna trecută v-am prezentat motivele pentru care mai mulţi hunedoreni cunoscuţi au decis că Hărău Eleonora – Carmen este cea mai bună alegere ca deputat al Colegiului nr. 7 – Hunedoara. Lista întreagă a susţinătorilor este imposibil de cuprins în paginile unui ziar, însă încercăm să vă prezentăm şi motivaţiile altor personalităţi care doresc ca în 9 decembrie să aibă loc o schimbare în bine pentru Hunedoara noastră. 

Dr. ing. Nicolae Păcurar – fost director tehnic al combinatului siderurgic:

“Aş avea sute de argumente pentru Doamna Hărău. În momentul în care, în condiţii de criză, un om reuşeşte să asigure salariile unui număr de 700 de persoane, să le plătească la timp, fără nicio zi de întârziere, vreme de 20 de ani, acel om îşi dovedeşte clar ataşamentul faţă de Hunedoara şi faţă de semenii săi. În plus, este şi un exemplu clar al seriozităţii persoanei în cauză. Apoi, multe dintre activităţile economice ale Doamnei Hărău Eleonora – Carmen i-ar fi adus câştiguri materiale dacă le-ar fi închis, însă a preferat să se lupte, să le scoată la lumină. Iată o altă dovadă de ataşament pentru hunedoreni şi pentru Hunedoara. Un alt motiv important pentru care voi vota candidatul USL la alegerile parlamentare este faptul că, de când o cunosc, Doamna Hărău s-a ţinut tot timpul de cuvânt. Dacă spune că va contribui decisiv la crearea a 2.000 de noi locuri de muncă în Hunedoara, eu sunt absolut sigur că nu se va lăsa până când nu va atinge acest obiectiv extrem de important, obiectiv care echivalează acum cu salvarea oraşului de la un dezastru social.
Este un caracter generos, din toate punctele de vedere, un om care cunoaşte foarte bine realităţile economice locale şi naţionale. Demult era nevoie şi de un OM în politică, de o persoană care să intre în politică pentru că doreşte să ofere, nu pentru că doreşte să ia. Acesta este un alt motiv pentru care eu voi vota Hărău Eleonora – Carmen”.

Gelu Simoc – preşedinte FC Hunedoara:

“Era în primul său an de activitate la Combinatul Siderurgic Hunedoara. Se întâmpla asta prin 1985, parcă. Am cunoscut atunci o tânără energică, extrem de inteligentă şi căreia îi plăcea foarte mult să muncească. După 1990, a plecat de la zero şi a reuşit să dezvolte, respectând legile ţării şi regulile moralei, un grup de firme care acum este cel mai important angajator privat autohton în Hunedoara.

Nu există nicio altă variantă decât cea a câştigului pentru oraş şi pentru locuitorii acestei urbe, dacă Doamna Hărău Eleonora – Carmen ajunge în Camera Deputaţilor. Sunt absolut convins că are puterea de a ne schimba viaţa în bine nouă, tuturor hunedorenilor. O susţin cu toată convingerea şi tăria”.

Costel Alic – fost prefect al judeţului Hunedoara:

“Mă mândresc cu faptul că am fost printre primele persoane care au îndemnat-o pe Doamna Hărău Eleonora – Carmen să intre în politică şi să candideze. Am făcut asta pentru că este un om de onoare, foarte bine pregătit profesional, o persoană care are o viziune cât se poate de clară şi realistă. În plus, deţine şi celelalte calităţi obligatorii pentru un foarte bun lider: forţă psihică, energie fizică, determinare şi tenacitate.

O cunosc de zeci de ani pe Doamna Hărău Eleonora – Carmen şi ştiu că tot timpul ţinteşte sus, nu se mulţumeşte cu obiective minimaliste. Mai mult, fiecare ţintă pe care şi-o propune, o atinge. Sunt principalele elemente pentru care eu sunt demult convins că Doamna Hărău este cea mai potrivită persoană pentru a reprezenta interesele Hunedoarei şi ale hunedorenilor”.

Viorica Aioanei – notar public:

“Îmi doresc ca Hărău Eleonora – Carmen să mă reprezinte în Parlamentul României, pentru că are toate calităţile pe care le consider obligatorii pentru această demnitate: sinceritate, atât cu ea cât şi cu cei din jur, profesionalism şi pasiune în tot ceea ce face.

Am s-o votez pe Doamna Hărău Eleonora – Carmen pentru că este singurul om politic din oraş care a făcut cu adevărat ceva pentru comunitate, atât material, cât şi moral, cu mult înainte de a se gândi la o carieră politică şi cu şi mai multă vreme înainte de a cere votul cetăţenilor. Sunt convinsă că nu numai cei 700 de angajaţi, familiile lor, colegii de şcoală, prietenii sau cunoscuţii o vor vota, ci întreaga comunitate o va susţine pe 9 decembrie.
Pentru mine, prezenţa Doamnei Hărău pe lista electorală face ca data de 9 decembrie să-mi ofere, pentru prima oară în viaţă, ocazia de a merge la urne ştiind că voi susţine un om despre care sunt absolut sigură că nu mă va dezamăgi”.

Claudiu Voinia – directorul Colegiului Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara

“Fără nici cea mai mică reţinere voi vota pentru Doamna Hărău Eleonora – Carmen ca deputat de Hunedoara, pentru ceea ce a demonstrat ca om şi ca dascăl în toţi anii în care a trăit şi a muncit aici. A sprijinit mereu, necondiţionat, învăţământul hunedorean, indiferent că a fost vorba de ajutor acordat copiilor care doreau să organizeze un bal al bobocilor, ori profesorilor care au derulat, de exemplu, acţiuni de ecologizare. Elevilor de la colegiul nostru le-a dat şansa de a învăţa cu adevărat o meserie, grupul de firme pe care îl administrează asigurând stagii de practică pentru sute şi sute de liceeni de-ai noştri. A fost aproape de noi în tot ceea ce am dorit să facem. Sunt convins că Doamna Hărău va fi un foarte bun deputat, pentru că va lupta pentru Hunedoara şi nu va uita nicio clipă că este hunedoreancă”.

Gladiola Cheţe – asistent universitar:

“Încă de când am cunoscut-o, din 2002, pentru mine, Doamna Hărău a fost şi a rămas întruchiparea ideii «Uite că se poate!». Cu perseverenţă, hotărâre şi cu multă muncă, se poate! Pentru mine, Hărău Eleonora – Carmen este acea persoană atât de firească încât, oricât ar progresa, ea ar rămâne «de-a locului», persoana pe care ştii că te poţi baza la nevoie. Iar aste te convinge că poţi avea încredere în omul Hărău Eleonora – Carmen, ca prieten, ca manager, ca profesor, ca deputat.

Constantin Rusu – notar public:

“Pe Doamna Hărău o cunosc de foarte mulţi ani şi, de la bun început, mi-am dat seama că este un cadru didactic foarte serios. Am admirat-o pentru faptul că nu a abandonat catedra, după ce a intrat în afaceri, ba chiar s-a perfecţionat şi în domeniul învăţământului. A început o afacere, mică la început, doar pe puterile sale. A reuşit să progreseze prin corectitudine şi nu prin alte mijloace. Eu unul nu am auzit vreodată pe cineva spunând ceva de rău despre ea. Dând dovadă de o severitate constructivă, benefică, de competenţă profesională şi arătând în repetate rânduri că îi pasă cu adevărat de oameni, a devenit ceea ce este: omul potrivit la locul potrivit. Un om independent din punct de vedere material, care a dovedit că doreşte să facă mai mult pentru oraşul său, iar acum are ocazia să facă şi mai mult. Acesta este motivul pentru care îmi doresc ca Doamna Hărău Eleonora – Carmen să fie deputat de Hunedoara”.

Dan-Radu Ruşanu – vicepreşedintele Senatului României: “Avem nevoie de oameni competenţi”

Senatorul PNL de Hunedoara, Dan-Radu RuŞanu, se declară şi el convins de faptul că Doamna Hărău Eleonora-Carmen reprezintă cea mai bună soluţie pentru Hunedoara, ca deputat: “Este bine ca şi oamenii de afaceri, care sunt implicaţi în economia reală, să candideze pentru un loc în Legislativ, de unde să sprijine în mod direct, cu experienţa lor, mediul de afaceri din România.

În ultimii 20 de ani, cei care au activat în mediul de afaceri s-au ţinut departe de politică, preferând să-şi vadă de propriile activităţi manageriale. Ar fi cazul ca în viitorul Parlament să acceadă cât mai mulţi oameni de afaceri, pentru că, într-o economie de piaţă, economicul primează în faţa politicului”.

Mariana Câmpeanu – ministrul Muncii: “Doamna Hărău cunoaşte atât problematica socială, cât şi cea economică”

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, candidatul USL la postul de senator în Colegiul numărul 3, cel care include şi municipiul Hunedoara, mărturiseşte că organizaţia judeţeană a Uniunii Social-Liberale a luat cea mai bună decizie în momentul în care a hotărât să o susţină pe Hărău Eleonora – Carmen pentru postul de deputat în Colegiul nr. 7: “M-am bucurat foarte mult în momentul în care am aflat că o femeie atât de energică şi atât de bine ancorată în economia reală şi în problemele Hunedoarei a decis să intre în politică şi să candideze. Cred că Doamna Carmen Hărău are o aplecare specială asupra problemelor de ordin social, dar cunoaşte foarte bine şi problemele din economia reală a României”.

About Redacţia REPLICA