Hunedorenii, despre Hărău Eleonora-Carmen – candidatul USL la funcţia de deputat în Colegiul nr. 7 – Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 2,600 ori

Declaraţiile publicate în această pagină, în ultimele două săptămâni, provoacă o adevărată reacţie în lanţ. Alţi locuitori ai oraşului Hunedoara, de profesii diferite, de vârste diferite, cu aşteptări diferite, au dorit să ne mărturisească de ce şi ei îşi doresc ca, pe 9 decembrie, candidatul USL la funcţia de deputat în Colegiul nr. 7, Hărău Eleonora-Carmen, să îi reprezinte în Parlamentul României. 

Mircea Nedelcu – fost senator de Hunedoara

“Sunt mai mult decât convins că Doamna Hărău Eleonora – Carmen este cea mai potrivită persoană pentru a reprezenta Hunedoara în Camera Deputaţilor. O cunosc de foarte mulţi ani, iar realizările sale de până acum o recomandă din plin pentru postura de parlamentar. A realizat atât de multe şi pe plan didactic, dar şi în afaceri. Nici nu mai este nevoie de garanţii în ceea ce o priveşte, pentru că realizările sale pot servi drept garanţie a cuvântului respectat şi lucrului bine făcut. Atât ca simplu hunedorean, dar şi ca fost parlamentar de Hunedoara, o recomand pe Doamna Hărău fără nicio reţinere. Cunoscându-i calităţile şi ştiind din experienţă proprie cum merg lucrurile în Legislativ, pot spune că sunt sigur că va reuşi să fie un foarte bun deputat, atât pentru România, dar mai ales pentru Hunedoara. Hărău Eleonora – Carmen va şti, din prima zi a mandatului, ce trebuie să facă. Mă declar un susţinător hotărât al Doamnei Hărău”.

Daniela Lambropulos – pensionară

“Doamna Hărău Eleonora – Carmen are toată aprecierea mea. O cunosc de foarte mulţi ani şi, în repetate rânduri, mi-a dovedit că este un om excepţional, o femeie deosebită, puternică şi o mamă foarte bună. Nu şi-a neglijat deloc familia, a crescut doi copii minunaţi, asta în timp ce a reuşit să exceleze simultan în două cariere: cea de dascăl şi cea de om de afaceri. Cunosc toată evoluţia Doamnei Hărău şi nu pot decât să o admir pentru munca şi realizările sale. Poate că este vremea ca şi femeile să joace un rol mai important în luarea deciziilor, iar profilul uman şi profesional al Doamnei Hărău o recomandă din plin pentru a face parte din categoria persoanelor care să reprezinte şi să ia decizii care să fie cu adevărat în interesul cetăţeanului”.

Crinela Gafton – director al Camerei de Comerţ Şi Industrie Hunedoara

“Candidând pentru funcţia de deputat, Doamna Hărău Eleonora – Carmen doreşte, de fapt, să semneze benevol cu Hunedoara un contract de muncă. Iar Doamna Hărău este recunoscută în mediul de afaceri pentru faptul că îşi respectă obligaţiile asumate şi cuvântul dat. Eu locuiesc în Hunedoara şi îmi doresc foarte mult ca Doamna Hărău să devină deputat, pentru că este un om foarte bine pregătit profesional, onest şi demn. Rezultatele sale pozitive, atât ca dascăl cât şi ca om de afaceri, dovedesc capacitatea sa de a face lucrurile bine, de a schimba orice situaţie într-una mai bună.
Dacă a găsit mereu cele mai bune şi mai durabile soluţii pentru sutele de angajaţi pe care îi are, sunt sigură că va găsi cele mai bune şi mai durabile soluţii şi pentru problemele hunedorenilor”.

Iuliana Manasiea – directorul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Hunedoara

“Primul meu contact cu Doamna Hărău a fost când mi-am susţinut lucrarea pentru obţinerea diplomei de licenţă. Doamna Hărău era în comisia de examinare şi mi-a rămas în minte, printre altele, faptul că nu accepta termenul de «resursă umană». Nu-i plăcea şi nu-i place nici acum, deoarece consideră că oamenii nu pot fi consideraţi «resursă» din niciun punct de vedere.
Apoi, cu aproape un an în urmă, drumurile noastre s-au intersectat din nou. I-am dat un telefon rugând-o să ne ajute cu amenajarea parcului de lângă unitatea noastră. A fost suficient acel telefon pentru ca, a doua zi, angajaţii săi să vină şi să se apuce de treabă. Apoi, mi-a spus: «Am să vin şi eu pe-acolo să văd ce alte probleme mai aveţi». Reţineţi! Aceste lucruri se întâmplau cu mult timp înainte ca Doamna Hărău să se gândească să candideze pentru vreo funcţie publică. Am crezut că a făcut acea afirmaţie doar din politeţe. Apoi, nu mi-a venit să cred când, într-o dimineaţă, Doamna Hărău era la noi, venită în vizită. După acea vizită, multe alte probleme ale unităţii noastre s-au rezolvat cu ajutorul dumneaei. Este un om de cuvânt, un om care m-a încântat de-a dreptul, ajutându-ne imediat şi absolut necondiţionat. Am discutat şi cu angajaţi de la firmele sale, iar lucrurile aflate au fost plăcut surprinzătoare, ştiind şi eu destul de bine cum sunt trataţi şi răsplătiţi oamenii în general în mediul privat hunedorean. Nu cred că pot exprima toate superlativele pe care le merită Doamna Hărău Eleonora – Carmen. Eu o susţin din toată inima, pentru că faptele sale vorbesc, iar faptele unui om trebuie să fie suficiente, astfel încât noi să facem alegerea corectă: Doamna Hărău deputat de Hunedoara”.

Ioan Romulus – fost director de producţie Siderurgica Hunedoara

“Eu sunt stabilit acum la Reşiţa, oraşul în care lucrez de câţiva ani (ca director al combinatului siderurgic TMK – n.r.). La alegerile de pe 9 decembrie însă, o să-mi iau familia şi o să vin să votez la Hunedoara, tocmai pentru că aici candidează Doamna Hărău Eleonora – Carmen. Este persoana care consideră oraşul Hunedoara ca fiind casa ei şi care nu va uita nicio clipă că este hunedoreancă, aşa cum au uitat mulţi dintre parlamentarii pe care i-am votat şi care, la scurtă vreme după ce şi-au început mandatul, au devenit «bucureşteni». Oraşul Hunedoara se află într-o situaţie mai mult decât dramatică, iar o persoană ca Doamna Hărău este mai mult decât potrivită pentru a ajuta la scoaterea oraşului din situaţia actuală. Spun asta pentru că vine din mediul privat, unde cuvântul de ordine este «eficienţă». În plus, Hărău Eleonora – Carmen nu are nevoie de un palmares în care să fie trecut şi un mandat de deputat. Este o persoană împlinită din toate punctele de vedere.
Dacă Doamna Hărău spune că poate contribui la înfiinţarea a 2.000 de locuri de muncă în Hunedoara, înseamnă că acest lucru este posibil, pentru că dumneaei cunoaşte foarte bine situaţia curentă şi oportunităţile de dezvoltare existente. Este o persoană bine ancorată în realitate şi foarte serioasă. O să fie o duminică frumoasă pe 9 decembrie. Voi veni la Hunedoara să-i acord şi votul meu Doamnei Hărău Eleonora – Carmen”.

Mircea Goian – muzician

“Hărău Eleonora – Carmen a fost şi este un adevărat Mecena pentru artişti, numeroase fiind situaţiile în care a sprijinit financiar evenimentele culturale ce au avut loc în Hunedoara. Dezinteresat, doar cu gândul sincer că, dacă poate, ajută, Hărău Eleonora – Carmen este politicianul ideal – un om educat, excelent economist şi mare consumator de artă. Ne-am întâlnit în galeriile de artă, la festivalurile medievale sau de operă de la Castelul Corvinilor şi la un moment dat chiar în Bucureşti, unde credeţi? Exact, la Teatrul Naţional! Auzind-o cum evaluează starea României, am întrebat-o de-a lungul anilor de ce nu intră în politică. Îmi spunea că încă nu este timpul ei. Acum, sunt bucuros că Domnia Sa intră în luptă şi, aşa cum o cunosc, pot spune cu convingere că hunedorenii vor fi reprezentaţi în Parlamentul României de un om care va şti să le apere interesele. Mă aştept ca de acum deschiderea spre cultura de calitate să se facă simţită şi în oraşul nostru. Din câte am auzit, a câştigat deja o bătălie şi cât de curând o sumă importantă de bani va fi alocată pentru continuarea lucrărilor de restaurare de la Castelul Corvinilor.
Cunoscând-o pe Doamna Hărău de aproape 20 de ani, sunt absolut sigur că aceasta este doar prima bătălie câştigată dintr-un lung şir de victorii obţinute pentru oraşul Hunedoara şi locuitorii lui”.

About Redacţia REPLICA