Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,554 ori

O parte dintre competiţiile interne au intrat în pauza de iarnă. Acest lucru se vede în oferta de pariuri care a scăzut considerabil. Cu toate acestea, mai sunt meciuri care ne pot aduce profit. Am selectat trei dintre aceastea pentru dumneavoastră.

Meci de trei puncte pentru Juventus

JuventusFormaţia din Torino conduce detaşat prima ligă din Italia. În cele 17 meciuri disputate până acum a reuşit să obţină 41 de puncte, cu şapte mai multe decât ocupanta poziţiei secunde, Inter Milan. Vineri se deplasează la Cagliari, echipă care traversează o perioadă proastă. Gazdele sunt în cădere liberă şi au ajuns pe locul 16, la două puncte de zona retrogradării. În ultimele cinci etape au reuşit doar o remiză. Juventus vine după trei victorii consecutive şi are un moral mult mai bun. Acestuia i se adaugă plusul de valoare şi de experienţă. Cred că torinezii vor acea un meci uşor şi vor bifa încă un succes. La o miză de 10 unităţi, cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Diferenţă sensibilă între Nice şi Lyon

Lyon primşte vizita celor de la Nice şi trebuie să câştige pentru a rămâne umăr la umăr cu PSG în lupta pentru câştigarea titlului de campioană. Oaspeţii sunt într-o formă foarte bună şi au obţinut patru victorii şi o remiză în ultimele cinci etape. În deplasare sunt o nucă greu de spart. Au terminat la egalitate de cinci ori şi au câştigat o dată, fiind înfrânţi doar de două ori. Gazdele sunt foarte puternice pe teren propriu. Din nouă partide au câştigat de şapte ori, au terminat o dată la egalitate şi au pierdut doar în faţa lui PSG. Mizez pe plusul de valoare şi experienţă a lyonezilor. Cred că se vor impune la un gol diferenţă. La 5 unităţi pariate, cota de 3,75 ne va aduce un profit de 13,75 unităţi.

Troyes, ciuca bătăilor în deplasare

Bordeaux este neînfrântă pe teren propriu, dar nu a impresionat. În opt meciuri disputate acasă a reuşit să obţină doar trei victorii, prea puţin pentru o echipă cu pretenţiile ei. Sâmbătă are şanse mari să ridice la patru numărul succeselor de pe teren propriu. Va juca împotriva lui Troyes, o echipă de coada clasamentului. Oaspeţii sunt foarte slabi în meciurile din deplasare. În opt meciuri au pierdut de şapte ori şi au reuşit o remiză pe terenul celor de la Reims. Pariez cu încredere 10 unităţi pe victoria lui Bordeaux. Cota de 1.40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Pronosticuri de evitat

O greşeală pe care mulţi pariori o fac frecvent, este alegerea pronosticurilor după cote. Cota se modifică în funcţie de sumele pariate pe pronosticul respectiv. O cotă de 1,60 poate fi rezultatul unor sume mari mizate pe acel pariu. O diferenţă mare între cotele atribuite echipelor care se confruntă nu este întotdeauna acoperită şi de o diferenţă de valoare, formă sau experienţă. Multe echipe au un parcurs excelent pe teren propriu, dar în deplasare au o prestaţie modestă. Punctele acumulate în patidele jucate acasă le poziţionează pe un loc fruntaş în clasament. Nu este indicat să luaţi în calcul doar clasamentul când analizaţi un meci. Trebuie să ţineţi cont şi de forţa oaspeţilor în partidele din deplasare şi a gazdelor în meciurile disputate pe propria arenă. Un alt indicator foarte important este forma. Orintaţi-vă către echipele care au cel puţin trei victorii în ultimele cinci partide.

Meci greu pentru PSG

După ce a învins-o la limită pe Lyon, echipa pariziană a urcat din nou pe primul loc în clasament. Pentru a rămâne şi după acestă etapă lider, PSG trebuie să învingă în deplasarea de la Brest. Gazdele nu sunt o echipă cu greutate în Franţa şi ocupă un loc în a doua jumătate a clasamentului. La prima vedere, victoria oaspeţilor pare o simplă formalitate. Oaspeţii au jucat de opt ori în deplasare anul acesta, dar au reuşit doar patru victorii. Nu sunt o echipă de temut când joacă pe teren străin. Gazdele au obţinut cinci victorii şi o remiză pe teren propriu. Nu-i deloc rău pentru o echipă mică. Cred că îşi vor vinde scump pielea în această partidă şi au şanse să obţină un rezultat pozitiv. Vă recomand să evitaţi acest meci.

Galacticii pământeni

Real Madrid nu are un sezon foarte bun. A reuşit să câştige doar zece meciuri din cele 16 disputate până acum. Cei şase paşi greşiţi au dus-o la 13 puncte în spatele Barcelonei. Sâmbătă are o deplasare dificilă la Malaga. Gazdele se clasează pe locul patru şi sunt o echipă redutabilă, mai ales în meciurile de pe teren propriu. Deşi madrilenii sunt favoriţi, victoria lor stă sub semnul întrebării. Eu n-aş paria pe acest meci.

Fotbal la TV

Premier League – Anglia
Sâmbătă – 22.12.2012
Ora 14:45 Wigan – Arsenal Digi Sport 1
Ora 17:00 Manchester City – Reading Digi Sport 1
Ora 19:30 Liverpool – Everton Digi Sport 3

Duminică – 23.12.2012
Ora 15:30 Swensea – Manchester United Digi Sport 1
Ora 18:00 Chelsea – Aston Villa Digi Sport 1

Primera Division – Spania
Vineri – 21.12.2012
Ora 21:00 Valencia – Getafe Digi Sport 1
Ora 23:00 Atletico Madrid – Celta Vigo Digi Sport 1

Sâmbătă – 22.12.2012
Ora 19:00 Valladolid – Barcelona Digi Sport 1
Ora 21:00 Malaga – Real Madrid Digi Sport 1
Ora 23:00 Athletic Bilbao – Zaragoza Digi Sport 1

Săptămâna trecută

Monterrey – Chelsea: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1-3
Twente – Heracles: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 3-2
Leverkusen – Hamburg: Pronostic: peste 2,5 goluri – corect. Scor final: 0-3
Mainz – Stuttgart: Pronostic: peste 2,5 goluri – corect. Scor final: 3-1
Brugge – Mons: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 2-0

About Cristi Iuhasz