Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,913 ori

Sfârşitul anului a venit cu o subţiere drastică a ofertei pentru pariori. Multe campionate interne de fotbal au intrat în repaus. În aceste condiţii, m-am reorientat temporar spre un sport mai de sezon, hocheiul. Acesta este un sport imprevizibil, dar ne poate aduce profit. Nu este foarte mediatizat şi informaţiile se găsesc mai greu decât în cazul fotbalului. Vă recomand să analizaţi meciurile pe baza informaţiilor de pe www.vitisport.ro. Am câteva pronosticuri pentru acest sfârşit de săptămână.

Copenhaga, echipa “din alt film”

HocheiCopenhaga este oaia neagră a primei divizii de hochei din Danemarca. În 24 de partide, a reuşit să înscrie doar 44 de goluri şi a primit 106. A obţinut doar şapte puncte şi ocupă ultimul loc în clasament, la distanţă de 16 puncte de următoarea echipă. Astăzi are o deplasare foarte grea la Herning Blue Fox. Gazdele se clasează pe poziţia a patra, la nouă puncte în spatele liderului. Le este la-ndemână să obţină victoria în acest meci şi cred că o vor face fără emoţii. Meciul de hochei este împărţit în trei perioade. Cred că Herning Blue Fox va câştiga prima perioadă şi pariz zece unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.30 ne va aduce un profit de 3 unităţi.

IK Sonderjylland continuă cursa pentru podium

După 24 de atape, în campionatul danez s-au desprins două echipe care vor lupta pentru titlul de campioană şi una care va retrograda sigur. Restul echipelor vor lupta pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasament sau pentru a obţine un loc pe podium. IK Sonderylland ocupă ultima treaptă a podiumului şi pentru a rămâne acolo trebuie să câştige meciul pe care îl va disputa astăzi pe terenul celor de la Herlev Hornest. Gazdele se clasează pe locul şapte, antepenultimul, şi sunt o echipă modestă din prima ligă daneză. Cred că astăzi nu le vor putea ţine piept celor de la IK Sonderjylland, care vor veni să-şi apere poziţia a treia în clasament. Cota pentru 2 solist în acest meci este de 1,45. Pariez opt unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit va fi de 3,6 unităţi.

Sierre-Anniviers, în cădere liberă

HC Sierre-Annivers trece printr-o perioadă foarte slabă, care a adus-o pe ultima poziţie în clasament. Astăzi au un meci dificil pe terenul celor de la HC Ajoie. Gazdele ocupă poziţia a patra, la cinci puncte în spatele liderului Lausanne. Au nevoie de victorie pentru a-şi păstra şansele pentru titlu şi foarte probabil vor reuşi să se impună în faţa unui adversar precum cel de astăzi. Oaspeţii au cea mai slabă apărare din campionat şi se preconizează o victorie la scor a gazdelor. Pariez că HC Ajoie va câştiga prima perioadă. La o miză de zece unităţi, vom obţine trei unităţi profit.

Săptămâna trecută

Cagliari – Juventus

Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1-3

Lyon – Nice

Pronostic: 1 (la un gol diferenţă) – greşit. Scor final: 3-0

Bordeaux – Troyes

Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 0-0

About Cristi Iuhasz