Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,331 ori

Săptămâna aceasta îmi voi îndrepta atenţia asupra campionatelor din Germania şi Olanda, dar şi spre FA Cup, competiţia care ne oferă cele mai mari surprize din Anglia. Am ales patru meciuri cu cote mari, care ne pot aduce un profit mare.

Meci de trei puncte pentru Alkmaar

AZ Alkmaar a este doar o umbră a echipei care sezoanele trecute se lupta pentru câştigarea titlului de campioană în Olanda. Acum ocupă un modest loc 11, fiind mai aproape de zona retrogradării decât de cea a cupelor europene. Mâine joacă pe terenul celor de la Venlo şi are şanse mari să câştige cele trei puncte puse în joc. Echipa gazdă pare condamnată la retrogradare, având doar 15 puncte după 19 etape. Alkmaar nu are rezultate foarte bune în deplasare, reuşind doar două victorii şi trei egaluri în nouă partide, dar acum are un meci uşor. Oaspeţii trec printr-o perioadă bună. În ultimele şase etape au reuşit să câştige opt puncte. Cu o victorie în acest meci, poate urca în prima jumătate a clasamentului. Mizez pe plusul de valoare al oaspeţilor şi pariez 7 unităţi pe aceştia. Cota de 1,90 ne va aduce un profit de 6,3 unităţi.

Arsenal luptă pentru FA Cup

Echipa lui Wenger nu s-a descurcat foarte bine în Premier League şi şansele de a se clasa pe podium sunt mici. Poate salva acest sezon câştigând FA Cup. Sâmbătă joacă pe terenul divizionarei secunde Brighton. Gazdele se clasează pe locul opt în liga a doua din Anglia. În turul precedent al FA Cup, a trecut cu 2-0 de Newcastle. Acum au un adversar mai bun şi nu cred că pot emite pretenţii la calificare. Arsenal are un lot valoros şi poate trece fără probleme de o echipă precum Brighton. În ultimul meci, a jucat foarte bine contra lui Chelsea, reuşind să domine categoric repriza a doua. “Tunarii” trec printr-o perioadă bună, având prestaţii convingătoare în ultimele partide. A reuşit trei victorii şi un egal în ultimele şase etape şi se află pe locul şase, la patru puncte în spatele celor de Everton. Valoarea şi experienţa sunt aşii din mâneca echipei londoneze. Pariez 10 unităţi pe victoria acesteia. Cota de 1,70 ne va aduce un profit de 9 unităţi.

Schalke, favorită la Augsburg

Schalke va juca sâmbătă pe terenul penultimei clasate Augsburg. Deşi nu este o forţă în meciurile din deplasare, acum are prima şansă de a obţine victoria. Gazdele au doar 12 puncte în 18 etape şi şanse foarte mici de a rămâne în prima ligă. Oaspeţii se bat pentru un loc de Liga Campionilor şi nu-şi permit să piardă puncte în acest meci. Jucători precum Huntelaar, Marica, Farfan, Draxler sau Afellay pot face oricând diferenţa în favoarea echipei antrenată de Keller. O echipă de talia lui Schalke nu se poate împiedica de Augsburg. Cota pentru 2 solist este foarte mare şi ne dublează suma pariată. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Eventualul profit va fi de 10 unităţi.

“Lanterna roşie” primeşte vizita lui Mainz

Colega de suferinţă a celor de la Augsburg, Greuther Furth, primşte vizita celor de la Mainz. Oaspeţii ocupă locul şapte în clasament şi au şanse să prindă un loc de cupă europeană. Pentru realizarea acestui obiectiv, se luptă cu echipe precum Freiburg, Schalke, Hamburg, Borusia Monchengladbach sau Stuttgart şi nu-şi permite să facă un pas greşit pe terenul ultimei clasate. Pentru gazde, singurul obiectiv realist ar fi ocuparea locului 16, care îi dă şansa să joace barajul pentru rămânerea în prima ligă contra echipei care se clasează pe locul trei în liga secundă. Momentan, acest loc este ocupat de Hoffenheim, care are cu patru puncte mai mult decât Furth. Pariez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2,50 ne va aduce un profit de 10,5 unităţi.

Ediţia trecută

Beşiktaş – Ýstanbul Büyüktehir
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 2-2

Kasimpasa – Galatasaray
Pronostic: 2 – greşit
Scor final: 2-1

Lyon – Evian
Pronostic: 1 – greşit
Scor final: 0-0

Werder Bremen – Dortmund
Pronostic: 2 – corect
Scor final: 0-5

Fotbal la TV

Cupa Africii
Joi, 24 ianuarie 2013
Ora 16:45 Ghana – Mali Eurosport
Ora 19:30 Nigeria – Republica Dominicană Eurosport

Vineri, 25 ianuarie 2013
Ora 16:45 Zambia – Nigeria Eurosport
Ora 20:00 Burkina Faso – Etiophia Eurosport

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013
Ora 17:00 Coasta de Fildeş – Tunisia Eurosport 2
Ora 19:45 Algeria – Togo Eurosport

Duminică, 27 ianuarie 2013
Ora 18:45 Maroc – Ghana Eurosport

Germania – Bundesliga
Vineri, 25 ianuarie 2013
Ora 21:30 Dortmund – Nurnberg Eurosport 2

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013
Ora 19:30 Freiburg – Leverkusen Eurosport 2

Duminică, 27 ianuarie 2013
Ora 18:30 Stuttgart – Bayern Munchen Eurosport 2

Spania – Primera Division
Sâmbătă, 26 ianuarie 2013
Ora 21:00 Zaragoza – Espanyol Digi Sport 2
Ora 23:00 Deportivo – Valencia Digi Sport 2

Duminică, 27 ianurie 2013
Ora 13:00 Real Madrid – Getafe Digi Sport 1
Ora 20:00 Barcelona – Osasuna Digi Sport 1
Ora 22:00 Athletic Bilbao – Atletico Madrid Digi Sport 1

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz