Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,723 ori

Săptămâna aceasta schimbăm aerul competiţiilor intercluburi cu cel al preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor. Pentru noi, cel mai interesant meci este cel dintre România şi Ungaria. Rezultatul meciului pe care “tricolorii” îl joacă mâine în deplasare va cântări greu în ecuaţia calificării.

Meci greu pentru România

Naţionala de fotbal a RomânieiSelecţionata ţării noastre are un meci foarte dificil în Ungaria. Parcursul ungurilor de până acum este asemănător cu parcursul nostru. Au câştigat cu Estonia, Andorra şi Turcia şi au pierdut categoric în faţa Olandei. Cu trei înfrângeri în primele patru etape, Turcia pare ieşită din lupta pentru calificare. Aceasta se va da între Olanda, România şi Turcia. Olandezii sunt mari favoriţi la ocuparea primului loc, dacă judecăm după rezultatele directe dintre ei şi celelalte două selecţionate.

Lupta pentru poziţia secundă va fi principala atracţie a acestei grupe. România are avantajul unei echipe omogene.
Majoritatea titularilor joacă la Steaua şi relaţiile de joc sunt formate. Sper că aceşti jucători aduc la naţională şi entuziasmul de la echipa de club. Vreau să văd o atitudine îndrăzneaţă, ca cea din meciurile jucate în tricoul Stelei, nu una excesiv de prudentă, caracteristică selecţionerului Piţurcă. Cred că “tricolorii” nu vor pierde această partidă. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.41 ne va aduce un profit de 4,1 unităţi.

Ruşii, favoriţi în Irlanda de Nord

Rusia se deplasează în Irlanda de Nord şi vrea să obţină a cincea victorie consecutivă în această grupă. Oaspeţii conduc detaşat această grupă având 12 puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului doi, Israel. Gazdele nu au câştigat nicio partidă în această campanie de calificare, având trei remize şi o înfrângere în patru etape. Nici contra modestei selecţionate a Luxemburgului nu au reuşit să câştige, meciul terminându-se la egalitate. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare în favoarea ruşilor. Ruşii vor fructifica această diferenţă şi vor obţine cele trei puncte puse în joc. Pariez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,55 ne va aduce un profit de 4,4 unităţi.

Meci de trei puncte pentru Suedia

Suedia primeşte vizita Irlandei mâine şi la prima vedere pare mare favorită în această confruntare. Cele două echipe sunte vecine de clasament. Ambele au câştigat meciurile cu Insulele Feroe şi Kazakhstan. Suedia a câştigat un punct pe terenul Germaniei, punct care face diferenţa între selecţionata condusă de Hamren şi Irlanda. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare şi experienţă. S-a văzut acest lucru în confruntările cu Germania. Irlanda a pierdut categoric 1-6 pe teren propriu, în vreme ce Suedia a remizat 4-4 în Germania. Nu este la îndemâna oricărui să marcheze de patru ori pe terenul nemţilor. Cred că suedezii vor câştiga şi vor mări distanţa faţă de irlandezi la patru puncte. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Deplasare uşoară pentru Belgia

În grupa A a preliminariilor Campionatului Mondial din Brazilia lupta pentru prima poziţie se dă între Belgia şi Croaţia. Ambele echipe au câte trei victorii şi un egal în meciul direct. Orice pas greşit poate fi decisiv. Belgienii vor juca mâine în Macedonia şi trebuie să câştige această partidă. Gazdele au avut un parcurs slab şi au obţinut patru puncte în patru etape. Împotriva belgienilor vor avea un meci foarte greu. Belgia are o echipă foarte bună şi dacă nu prinde o zi proastă nu are cum să rateze victoria. Oaspeţii au câştigat la pas meciurile cu Scoţia, Serbia şi Ţara Galilor, fără să primească gol. Pariez 10 unităţi pe victoria belgenilor. Cota de 1,65 ne va aduce un profit de 6,5 unităţi.

Serbia, pradă uşoară în Croaţia

Croaţia trebuie să câştige meciul de pe teren propriu cu Serbia pentru a rămâne “umăr la umăr” cu Belgia în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Probabil Belgia se va impune în partida cu Macedonia şi va face 13 puncte. Serbia este un adversar mai puternic decât Macedonia, dar Croaţia are avantajul terenului propriu. Mizez 8 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Chelsea – Steaua: Pronostic: marchează oaspeţii – corect. Scor final: 3-1
Inter – Tottenham: Pronostic: X2 – greşit. Scor final: 4-1
Steaua – Vaslui: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 1-0
Chiajna – Astra: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-2

Fobal la TV

Vineri – 22 martie: Preliminarii Campionatul Mondial 2014

Ora 14:45 – Israel – Portugalia Dolce Sport 1
Ora 19:00 – Croaţia – Serbia Dolce Sport 1
Ora 21:30 – Ungaria – România TVR 1
Ora 21:30 – Olanda – Estonia Digi Sport 1
Ora 21:30 – Cehia – Danemarca Dolce Sport 2
Ora 21:45 – Spania – Finlanda Digi Sport 2

About Cristi Iuhasz