Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,890 ori

După pauza datorată meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, competiţiile interne revin în prim plan la sfârşitul acestei săptămâni.

Derby dezechilibrat

Ponturi pentru pariori
Juventus Torino se deplasează la Milano pentru a juca împotriva Interului antrenat de Stramaccioni. Situaţia celor două echipe este diferită. Oaspeţii sunt lideri în Serie A şi au un avans de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, Napoli. Gazdele nu au un sezon reuşit şi ocupă abia locul cinci. În 28 de etape, au câştigat 14 meciuri, au obţinut cinci remize şi au pierdut de nouă ori. Juventus a pierdut doar patru partide, a remizat de cinci ori şi a obţinut 20 de victorii. Torinezii sunt echipa din Serie A care s-a descurcat cel mai bine pe teren străin. În 14 etape au câştigat 30 de puncte din 42 posibile. Cred că oaspeţii vor obţine cel puţin un punct în această partidă. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,32 ne va duce 3,2 unităţi profit.

Roma, favorită la Palermo

Palermo, echipa clasată pe ultimul loc în Serie A, primeşte vizita Romei. Oaspeţii sunt una dintre cele mai în formă echipe din prima ligă italiană. În ultimele cinci meciuri au patru victorii şi un egal. La polul opus se află Palermo. Echipa siciliană a câştigat doar patru puncte în ultimele cinci etape. Roma este o echipă de totul sau nimic în deplasare, având şase victorii, două egaluri şi şapte înfrângeri. Nu cred că Palermo are suficientă forţă pentru a se impune în acest meci. Gazdele au un sezon foarte prost şi au şanse mici de a rămâne în Serie A şi sezonul viitor. Roma a câştigat ultimele trei confruntări directe şi cred că meciul de astăzi va avea acelaşi deznodământ. Pariez 7 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2 ne va duce 7 unităţi profit.

Duel madrilean pentru locul doi

În timp ce Barcelona a pus sechestru pe primul loc din Primera Division, Real şi Atletico Madrid se luptă pentru poziţia secundă. Atletico a avut o cădere de formă în ultima vreme şi a fost devansată cu un punct de marea rivală, Real. Echipa antrenată de Mourinho are un meci uşor pe terenul codaşei Zaragoza. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este colosală. Echipa de pe Bernabeu are jucători foarte valoroşi, precum Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Ozil, Benzema sau Modric. Are victorii pe linie în ultimele cinci etape şi în acest moment şansele de a se împiedica în faţa unei echipe de talia Zaragozei sunt mici. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Barcelona

Barcelona va juca sâmbătă pe terenul celor de la Celta Vigo şi, la prima vedere, meciul pare unul foarte simplu. Gazdele se clasează pe locul 19 în Primera Division, la trei puncte în urma echipei care ocupă locul 17, ultimul care asigură prezenţa pe prima scenă fotbalistică din Spania şi anul viitor. Barcelona este lider autoritar şi are 13 puncte avans faţă de Real Madrid, echipa de pe locul doi. Dacă nu face paşi greşiţi în meciurile cu echipele accesibile, cu siguranţă va câştiga titlul de campioană în acest sezon. Etapa aceasta are şanse foarte mari să câştige cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu Celta Vigo. Jucători precum Messi, Xavi şi Iniesta pot destabiliza uşor o apărare precum cea a gazdelor. Cred că Barcelona se va impune fără probleme în acest meci. Mizez 10 unităţi pe victoria catalanilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Drumul spre “titlu” trece pe la Galaţi

Steaua îşi continuă marşul spre titlul de campioană cu o deplasare la Galaţi. Duminică seara va juca împotriva celor de la Oţelul. De obicei, meciurile dintre cele două echipe sunt echilibrate. Acum situaţia pare diferită. Steaua câştiga meci după meci în Liga 1, în timp ce Oţelul Galaţi se zbate la mijlocul clasamentului. După revenirea lui Grigoraş pe banca tehnică a Oţelului, jocul echipei s-a îmbunătăţit, dar nu a ajuns la un nivel suficient de bun pentru a face faţă Stelei. Echipa antrenată de Reghecampf are prima şansă în această partidă şi cred că se va impune. Mizez 6 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,95 ne va aduce 5,7 unităţi profit.

Săptămâna trecută:

Ungaria – România: Pronostic: X2 – corect. Scor final: 2-2

Irlanda de Nord – Rusia: Pronostic: 2. Scor final: amânat

Macedonia – Belgia: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-2

Croaţia – Serbia: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 2-0

FOTBAL LA TV:

Liga 1 – România
Vineri – 29 martie
Ora 20:30 “U” Cluj – Concordia Chiajna Digi Sport 1
Sâmbătă – 30 martie
Ora 19:00 Gaz Metan – Braşov Digi Sport 1
Ora 21:30 Rapid – Pandurii Digi Sport 1
Duminică – 31 martie
Ora 17:00 Ceahlăul – Severin Dolce Sport 1
Ora 18:00 Petrolul – CFR Cluj Digi Sport 1
Ora 20:30 Dinamo – Astra Digi Sport 1
Luni – 1 aprilie
Ora 19:00 CSMS Iaşi – Gloria Bistriţa Digi Sport 1
Ora 21:30 Oţelul Galaţi – Steaua Digi Sport 1

Premier League – Anglia
Sâmbătă – 30 martie
Ora 14:45 Sunderland – Manchester United
Digi Sport 2
Ora 17:00 Manchester City – Newcastle Digi Sport 2
Duminică – 31 martie
Ora 15:30 Aston Villa – Liverpool Digi Sport 2
Luni – 1 aprilie
Ora 22:00 Fulham – QPR Digi Sport 3

Primera Division – Spania
Sâmbătă – 30 martie
Ora 19:00 Celta Vigo – Barcelona Digi Sport 2
Ora 21:00 Zaragoza – Real Madrid Digi Sport 2
Ora 23:00 Levante – Sevilla Digi Sport 2
Duminică – 31 martie
Ora 18:00 Mallorca – Deportivo Digi Sport 3
Ora 20:00 Espanyol – Real Sociedad Digi Sport 3

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz