Fotbal puţin, trei puncte importante

Articolul a fost vizualizat de 1,839 ori

Simerienii au ţinut să se despartă de puţinii spectatori prezenţi în tribune, la ultima apariţie în propriul fief, cu o victorie care să le asigure o iarnă liniştită şi să-i facă să viseze frumos în retur. Oaspeţii, cei de la Becicherecu Mic, care cu două etape înainte îi încurcase pe cei de la FC Hunedoara chiar la ei acasă, obţinând un surprinzător 1-1, şi-au vândut şi de data aceasta pielea scump, fiind la un pas de a da lovitura pe final, când au ratat două ocazii imense.

Ceferiştii au pornit cu motoarele turate la maximum şi, după 13 minute, au reuşit să înscrie golul, care avea să se dovedească a fi şi cel decisiv până la final. Dăscălescu a executat un corner, iar Găceanu a trimis cu capul din centrul careului în plasa porţii lui Culda. Acelaşi Găceanu putea realiza “dubla” până la pauză, dar lovitura lui de cap a fost scoasă cu greu de acelaşi goalkeeper.

Partea a doua i-a avut pe timişeni în prim plan. În minutul 67, fundaşul central Buta respinge cu capul în picioarele lui Ungureanu, undeva la centrul terenului, bănăţeanul se duce “glonţ” spre poarta lui Dragotă, dar trage din 10 metri pe lângă. Gazdele puteau încheia conturile în minutul 87, când nou intratul Suciu a scăpat şi el singur spre buturile adverse, dar a tras din careu direct în portar. Oaspeţii au fost din nou foarte aproape de punctul mult dorit în al patrulea minut al prelungirilor, când, la o lovitură liberă executată de Radu peste întreaga apărare, balonul a ajuns la Hecsko în 16 metri, acesta a reluat din voleu, Dragota scoţând cu greu de sub transversală.

About Ion Bădin