Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,385 ori

Astăzi se joacă returul turului trei preliminar al Europa League. Reprezentantele României au şanse de calificare în faza următoare a competiţiei. Astra a învins cu scorul de 3-1 în deplasare la Trencin şi aparent are o sarcină uşoară pe teren propriu. Petrolul şi Pandurii au remizat pe teren propriu, au primit gol şi au o misiune mai grea. La sfârşitul săptămânii începe campionatul şi în Germania. Vom avea din nou şansa de a paria pe echipe precum Bayern şi Borusia Dortmund. Liga 1 ne pregăteşte un meci foarte interesant între Steaua şi Dinamo.

Meci facil pentru Astra

fotbalAstra Giurgiu primeşte în această seară vizita celor de la Trencin. Meciul tur a fost câştigat, fără emoţii, de echipa noastră. Victoria la diferenţă de două goluri obţinută în deplasare o face pe Astra favorită clară la calificare. Trencin este o echipă modestă, sub valoarea reprezentantelor noastre în cupele europene. Diferenţa de valoare dintre jucătorii echipei din Slovacia şi cei antrenaţi de către Isăilă este evidentă. Gurgiuvenii au în lot câţiva fotbalişti care pot face oricând diferenţa. Astra are un început bun de sezon. A reuşit să treacă de două echipe în Europa League şi să câştige cele două meciuri disputate până acum în campionat. Astăzi are nevoie de victorie pentru punctele puse în joc şi pentru moral. Mizez 9 unităţi pe victoria Astrei. Cota de de 1,55 ne va aduce 4,95 unităţi profit.

Calificarea se joacă în Olanda

Petrolul va juca în această seară pe terenul celor de la Vitesse. Meciul tur s-a terminat cu o remiză, 1-1. Acest scor îi avantajează pe olandezi, pentru că n-au pierdut şi au marcat în deplasare. Acest avantaj nu este unul decisiv. Petrolul are forţa de a marca astăzi şi de a obţine calificarea. Echipele româneşti nu au amintiri plăcute din meciurile disputate în Olanda. Rapid a pierdut 5-0 contra celor de la Heerenveen, Steaua a pierdut 2-0 în faţa celor de la Ajax. Echipele olandeze sunt puternice pe teren propriu, dar Petroul are şansa ei. Vitesse nu este o echipă de speriat. Echipa din Arnhem are un buget mult mai mare decât cel al ploieştenilor, dar între jucătorii celor două echipe nu există o diferenţă semnificativă de valoare. Cred că Petrolul va marca şi lupta pentru calificare va fi strânsă. Mizez 10 unităţi pe un gol marcat de oaspeţi. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Oficial, începe era “Guardiola”

Guardiola va debuta în Bundesliga pe banca celor de la Bayern în meciul pe care echipa bavareză îl va disputa pe teren propriu contra celor de la Borussia Mönchengladbach. Sezonul trecut a fost unul foarte bun pentru Bayern. Echipa din Munchen a câştigat titlul de campioană în Bundesliga şi Champions League. Guardiola trebuie s-o menţină pe aceeaşi linie. Bavarezii au reşit să câştige meciurile amicale disputate, dar au pierdut supercupa în faţa celor de la Dortmund. Mâine vor întâlni o echipă de mijlocul clasamentului în prima ligă germană şi trebuie să se impună. Un start cu dreptul i-ar aduce un plus de încredere şi moral campioanei. Mizez pe diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe şi pariez 10 unităţi pe o victorie la cel puţin două goluri diferenţă a gazdelor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Dortmund, candidată la titlu în Bundesliga

Borusia Dortmund a avut un parcurs bun sezonul trecut. Din păcate, nu a reuşit să-l încununeze cu un trofeu. A început bine acest sezon, câştigând supercupa în faţa celor de la Bayern. Sâmbătă va debuta în noul sezon de Bundesliga pe terenul celor de la Augsburg. Gazdele sunt o echipă de partea inferioară a clasamentului în prima ligă din Germania. Probabil şi în acest sezon se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Dortmund are un lot mult mai valoros şi mai experimentat. În mod normal, nu are cum să facă un pas greşit în faţa celor de la Augsburg. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meci de gradul zero

Dumincă seara, Arena Naţională va fi gazda unei noi confruntări între Steaua şi Dinamo. Rivalitatea istorică dintre cele două echipe este arhicunoscută. De-a lungul timpului am avut parte de meciuri memorabile între echipa din Ghencea şi cea din Ştefan cel Mare. Steaua a reuşit să câştige ultimele cinci meciuri directe cu Dinamo şi sunt şanse mari ca duminică să urmeze a şasea victorie a “roş-albaştrilor”. Steaua traversează o perioadă foarte bună. Are un joc de mare calitate, rezultate, lot bun, antrenor valoros şi atmosferă propice pentru performanţă. Dinamo trece printr-o perioadă de reconstrucţie. Au fost aduşi jucători tineri care n-au performanţe notabile la nivel de seniori.

Într-un meci cu o asemenea încărcătură, experienţa poate cântări greu. Pe lângă experienţă, jucătorii Stelei mai au şi o pregătire fizică la cel mai înalt nivel, exprimare bună în joc, omogenitate şi valoare individuală peste cea a dinamoviştilor. Cred că Steaua se va impune. Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,90 ne va aduce 7,2 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Petrolul – Vitesse: Pronostic: 1X – corect. Scor final: 1–1
Trencin – Astra: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 1–3
Pandurii – Hapoel Tel Aviv: Pronostic: 1X – corect. Scor final: 1–1

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz