La Napoli, pentru cea mai bună pizza din Hunedoara

Articolul a fost vizualizat de 4,208 ori

Încă de la primele zile ce au urmat deschiderii sale, Pizzeria Napoli din Hunedoara se bucură de simpatia amatorilor celui mai cunoscut fel de mâncare de provenienţă italiană. Promptitudinea servirii în local, rapiditatea livrărilor la domiciliu, dar mai ales GUSTUL oricărui preparat de la Pizzeria Napoli fac ca aceasta să fie o candidată serioasă pentru titlul de cea mai bună pizzerie din întreaga zonă, nu numai din oraş.

Comenzi şi rezervări  se fac la telefoanele  0354-800.600  şi 0753-800.600 Pizzeria este amplasată pe Bulevardul Dacia, în zona Sanitas.

Comenzi şi rezervări se fac la telefoanele
0354-800.600 şi 0753-800.600
Pizzeria este amplasată pe Bulevardul Dacia, în zona Sanitas.

“Am simţit că hunedorenii îşi doresc mai mult când vine vorba de pizza, de felul în care este făcută, de ingredientele pe care le cuprinde şi de felul în care le este servită, la masă,în local, ori acasă sau la serviciu. Am simţit că putem să ne apropiem de aşteptările hunedorenilor. Altfel nu ne-am fi încumetat să punem bazele unei pizzerii “ca la carte”. Dorim să fim cei mai buni, să oferim cel mai bun raport calitate – preţ, să fim cei mai rapizi în livrările la domiciliu şi să ne încântăm clienţii cu produsele noastre. Tocmai de aceea am făcut investiţii serioase în dotările bucătăriei, în special, dar nu am neglijat nici localul. Din aceleaşi motive enumerate mai sus, cred că avem şi un număr de angajaţi mult mai mare decât la alte unităţi de profil. Vrem să fim cei mai buni. Ştim că mai avem multe de făcut, dar, cu ajutorul echipei noastre, sunt convins că vom reuşi”, spune managerul Pizzeriei Napoli, Lucian Prodan.

Gustul, esenţa mâncării

Esenţialul este însă deja realizat la Pizzeria Napoi. După adevărate sesiuni de teste, aici s-au stabilit reţetele pentru cele mai gustoase feluri de pizza şi nu numai. Atmosfera relaxantă şi plăcută, decorul realizat cu bun gust fac din pizzeria Napoli locul ideal pentru o masă cu prietenii, sau cu familia, în oraş. Pizza este făcută cu măiestrie şi pasiune, astfel încât să aveţi parte de o experienţă culinară mai mult decât plăcută.
Meniul este diversificat şi satisface cele mai pretenţioase preferinţe. Acesta cuprinde sortimente “consacrate” de pizza precum Margherita, Funghii, Prosciutto, Capriciosa, Salami, Quatro Stagione, Quatro Formagi, Hawai sau Inferno.
Cei care vor să mănânce altceva decât pizza, pot opta pentru salate, paste, pene sau preparate din carne de porc sau de pui.
Dacă nu aveţi timp pentru o masă în oraş, sau dacă doriţi să mâncaţi confortabil, acasă, Pizzeria Napoli vă oferă servicii de catering. Transportul şi ambalajele sunt gratuite.

About Redacţia REPLICA