Ponturi pentru pariori: Săptămâna duelurilor dezechilibrate

Articolul a fost vizualizat de 1,395 ori

După pauza competiţională cauzată de ultimele două etape ale preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor din Brazilia, competiţiile interne revin în prim plan. Săptămâna aceasta voi miza pe meciuri din Liga 1, Bundesliga şi Premier League.

Meci uşor pentru Steaua

Steaua va primi sâmbătă vizita Viitorului şi, foarte probabil, va rămâne lider în Liga 1 şi după această etapă. De la Viitorul au plecat jucători importanţi care, din păcate, nu au fost înlocuiţi cu fotbalişti de aceeaşi valoare. Oaspeţii se vor lupta pentru evitarea retrogradării sezonul acesta, şansele lor de a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc fiind mici. Steaua a început foarte bine şi se pare că sezonul acesta va avea o desfăşurare asemănătoare cu cel început anul trecut. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu are un adversar pe măsură în Liga 1. Este posbil ca Steaua să facă paşi greşiţi, dar cred că va câştiga fără probleme titlul de campioană. Pe teren propriu a disputat patru partide, toate fiind rezolvate până la pauză. Viitorul nu se descurcă deloc bine în deplasare. În patru partide a reuşit doar o remiză, fiind condusă de trei ori la pauză. Cred că meciul de poimâine se va desfăşura după acelaşi scenariu. Steaua va prelua conducerea în primele 45 de minute şi va câştiga cele trei puncte puse în joc. Mizez 10 unităţi pe “1” solist la pauză. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Schalke favorită clară

Schalke 04Schalke 04 este o echipă redutabilă în Germania şi o candidată cu şanse reale la clasarea pe o poziţie care să-i permită o nouă participare în Liga Campionilor sezonul viitor. Această competiţie pare să-i priască echipei antrenate de Keller. Sezonul acesta evoluează într-o grupă din care mai fac parte Chelsea, Basel şi Steaua. După primele două etape au maxim de puncte. În Bundesliga au avut un start de sezon mai slab, clasându-se abia pe locul opt. La finalul acestei săptămâni vor juca pe terenul ultimei clasate, Braunschweig. Gazdele se clasează pe ultimul loc, cu patru puncte după opt etape. “Lanterna roşie” pare o echipă prea mică pentru o competiţie precum Bundesliga. Schalke are un plus evident de valoare şi experienţă. Cred că nu se se va putea împiedica în faţa unei echipe atât de slabe. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Victoria, singura variantă pentru Manchester

Manchester are cel mai slab debut de campionat din ultimii ani. După şapte etape se clasează abia pe locul nouă, cu zece puncte. Plecarea lui Ferguson are consecinţe nefaste pentru “diavolii roşi”. Moyes, înlocuitorul acestuia, nu a reuşit să aducă echipa la potenţialul pe care îl are, dar are timp s-o redreseze. La sfârşitul acestei săptămâni, Manchester va juca pe teren propriu contra celor de la Sunderland. Oaspeţii se clasează pe ultima poziţie în Premier League, cu doar un punct obţinut până acum. Chiar dacă traversează o perioadă mai grea, Manchester trebuie să câştige acest meci. A făcut mulţi paşi greşiţi până acum şi nu-şi permite să piardă puncte pe propriul teren în faţa unei echipe precum Sunderland. Echipa gazdă are în lot jucători foarte valoroşi care pot face oricând diferenţa. Mizez pe plusul de valoare, experienţa şi moralul gazdelor şi pariez 10 untităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz