Ponturi pentru pariori: Liga 1, interesantă pe final de sezon

Articolul a fost vizualizat de 1,499 ori

Mai sunt şase etape până la finalul sezonului în Liga 1 şi apele sunt încă tulburi. Steaua are un avans consistent şi foarte probabil va câştiga şi anul acesta campionatul. Se dau însă lupte crâncene pentru locul doi, pentru participarea în Europa League şi pentru salavarea de la retrogradare. Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatului nostru, care ne oferă meciuri interesante şi cote mari.

Meci de trei puncte pentru Dinamo

pariuriDinamo se clasează pe locul patru şi are un punct în faţa celor de la Vaslui. Poziţia a patra permite participarea în Europa League sezonul viitor şi ambele echipe vor o participare în cupele europene sezonul viitor. “Câinii roşii” au un avans fragil şi orice pas greşit al echipei antrenate de către Flavius Stoican poate fi speculat de către cei de la Vaslui. La finalul acestei săptămâni, echipa din “Ştefan cel Mare” va juca în deplasare contra Concordiei Chiajna. Gazdele ocupă poziţia a noua în clasament cu 34 de puncte după 28 de etape.
Echipa lui Şumudică nu se află într-o formă bună. În ultimele cinci etape a reuşit doar o victorie şi o remiză. Dinamo nu a excelat în deplasare în acest sezon, dar cred că este favorită în această confruntare. Are jucători tineri care-şi doresc mult o participare în cupele europene şi vor face tot posibilul pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. Pariez 6 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2,25 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Ultima şansă a Viitorului

Viitorul a avut un parcurs mai slab decât cel de sezonul trecut şi se clasează pe locul 17, la patru puncte în spatele celor de la Oţelul, echipă care ocupă ultimul loc care permite participarea în prima ligă sezonul viitor. Echipa lui Hagi va juca luni pe terenul ultimei clasate, Corona Braşov.
Gazdele au fost clar cea mai slabă echipă în această ediţie a Ligii 1. În 28 de meciuri au reşit să acumuleze doar 14 puncte. Nu mai au nicio şansă de a rămâne în prima ligă şi jucătorii, probabil, nu au nicio motivaţie. Etapa trecută au pierdut umilitor, 1-8, în faţa celor de la Vaslui. Viitorul a reuşit câteva rezultate surprinzătoare în acest campionat. A învins-o de două ori pe Vaslui şi a câştigat pe terenul celor de la Dinamo. Acum trebuie neapărat să câştige dacă vrea să aibă şanse reale de a rămâne în prima ligă. Bogdan Argeş Vintilă are la dispoziţie jucători tineri, lipsiţi de experienţă, dar talentaţi, care pot învinge un adversar de calibrul Coronei. Entuziasmului tinereţii i se adaugă experienţa şi valoarea unor jucători precum Nicolae Dică. Chiar dacă joacă pe teren străin, Viitorul are şanse mari de a câştiga partida.
Corona joacă cu stadionul aproape gol şi publicul nu va crea presiune asupra oaspeţilor. Mizez 7 unităţi pe un “2” solist. Cota de 2,15 ne va aduce 8,05 unităţi profit.

Meci echilibrat la Giurgiu

Astra şi-a pierdut din turaţie şi a făcut trei paşi greşiţi în ultimele cinci etape, nereuşind să profite de cele patru puncte pierdute de Steaua în ultimele trei meciuri. A remizat în partida cu Oţelul şi a pierdut în faţa celor de la Dinamo şi FC Braşov. Daniel Isăilă a fost înlocuit cu Florin Marin, dar acesta n-a reuşit să resusciteze echipa. Astra se clasează pe locul doi, la nouă puncte în spatele Stelei şi un punct în faţa celor de la Petrolul Ploieşti. În această etapă vor juca pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj. Oaspeţii ocupă locul şapte în clasament şi nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor declarate la începutul sezonului. Au un joc bine organizat şi cred că meciul cu Astra nu va fi foarte spectaculos.
Nu vor fi foarte multe ocazii de gol şi sunt şanse bune pentru o remiză. CFR a jucat de 13 ori în deplasare sezonul acesta. În 11 dintre aceste jocuri scorul la pauză a fost egal. În tur a fost o remiză albă, 0-0. Pariez 9 unităţi pe un egal la pauză. Cota de 2,20 ne va aduce 10,8 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz