Magazinul Dedeman, la faza construirii giratoriului pe DN7

Articolul a fost vizualizat de 2,071 ori

Compania de bricolaj Dedeman, deţinută de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, se apropie de momentul inaugurării magazinului de pe DN7, la Deva. dedemanÎn prezent, constructorii au restrâns circulaţia pe şoseaua de centură a Devei, pentru a câştiga spaţiul necesar amenajării unui sens giratoriu care să permită accesul la noul spaţiu comercial. Giratoriul este al patrulea pe o distanţă de circa cinci kilometri, după cele de la Kaufland, Auchan şi spaţiul de la Carrefour (Sântuhalm).

Dedeman a avut alocaţi în acest an 65 de milioane de euro, practic tot profitul net raportat de companie în anul trecut.
Costul mediu al unui magazin Dedeman se ridică la 13 milioane de euro. Grupul a anunţat că pe lângă magazinul din Deva, în acest an va mai deschide spaţii comerciale în cartierul bucureştean Colentina şi la Târgu Jiu, după ce la începutul anului a inaugurat un magazin la Sibiu.
O altă investiţie realizată recent de retailerul de bricolaj a fost achiziţia unui teren de circa patru hectare în Timişoara, pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din oraş.

Inaugurarea magazinului din Deva este programată pentru data de 15 august.

About Adrian Sălăgean