Declaraţie politică a deputatului PNL Carmen Hărău: “Reprezentanţii FMI, CE şi BM s-au săturat de minciuni”

Articolul a fost vizualizat de 2,125 ori

9 decembrie 2014, Parlamentul României

Cine i-a văzut, efectiv, cum lucrează pe reprezentanţii guvernului Ponta, iar din interiorul Comisiei de Buget Finanţe acest lucru este destul de lesnicios, poate descifra uşor cheia evenimentelor neplăcute care au apărut, în ultima vreme, în negocierile dintre Guvern şi instituţiile internaţionale. 

Ceea ce poate să apară în ochii opiniei publice ca fiind o lipsă de flexibilitate a reprezentanţilor FMI, CE şi BM, care pretind Guvernului ţinte de neatins, este nimic altceva decât rezultatul unui an de aventuri fiscale, de mistificări şi adevăruri trunchiate, prezentate instituţiilor internaţionale şi românilor deopotrivă!

Carmen Harau

Ceea ce Guvernul Ponta nu a luat în considerare, anume faptul că minciuna are picioare scurte, a făcut să sune ceasul scadenţei şi în faţa românilor (s-a văzut în rezultatul votului) şi în faţa străinilor, care nu doresc să fie, în continuare, părtaşi la lipsa de competenţă a Guvernului.

Din păcate însă, un rezultat prost al negocierilor aflate în curs îi afectează pe români, motiv pentru care PNL a decis să sprijine Guvernul în obţinerea unor condiţii cât mai bune, deşi, cu aroganţa sa binecunoscută, Victor Ponta nu solicită ajutor. El alege să mintă din nou, afirmând că FMI este vinovat fiind nedrept cu România şi se lamentează opiniei publice că suntem trataţi la negocieri “ca elevul din ultima bancă”.

Întrebarea de pus este, însă: Cine este vinovat de locul pe care îl ocupă, în banca Europei, acum, România, în ochii FMI, CE şi BM? Oare nu cumva chiar Guvernul al cărui Premier este domnia-sa?

Deputat PNL,
Carmen Hărău

About Carmen Hărău - deputat PNL de Hunedoara