Ponturi pentru pariori: Meciuri decisive în Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,211 ori

Astăzi se va disputa returul şaisprezecimilor de finală în Europa League. Majoritatea confruntărilor sunt încă deschise oricărui rezultat. Echipele vor lupta pentru calificare şi cred că vom avea parte de meciuri încrâncenate şi spectaculoase. Ne vom îndrepta atenţia asupra a patru partide care ne pot aduce un profit considerabil.

Calificarea se joacă la Milano

fotbalInter va primi vizita scoţienilor de la Celtic şi, după remiza 3-3 din tur, are prima şansă la calificarea în turul următor. Golurile marcate în deplasare şi terenul propriu sunt atuurile echipei italiene. Între campionatul din Italia şi cel din Scoţia există o diferenţă mare de valoare. În Serie A joacă echipe de top ale Europei, care au în componenţă jucători foarte valoroşi.

În Scoţia, Celtic se bate pentru titlul de campioană cu Aberdeen, Dundee United şi Inverness. Când competitorii din întrecerea internă sunt la un nivel scăzut, este foarte greu să faci performanţă în competiţiile europene.

De când Rangers nu mai evoluază în prima ligă, Celtic mi se pare o echipă în declin. Inter a avut un parcurs modest în campionat. Se clasează pe locul zece şi este departe de pretenţiile suporterilor. Locurile de Liga Campionilor sunt departe de milanezi şi cred că Europa League este un obiectiv important pentru aceştia. Inter poate câştiga Europa League. Are un lot valoros şi experienţa unei echipe care a trecut prin multe confrutări la cel mai înalt nivel. Primul obstacol în calea acestui obiectiv este Celtic. Pariez 10 unităţi pe victoria celor de la Inter. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Victoria, singura variantă pentru Dinamo Kiev

Fostă adversară a Stelei, Dinamo Kiev are un meci dificil împotriva francezilor de la Guingamp. Turul s-a jucat în Franţa şi echipa gazdă s-a impus cu scorul de 2-1.
Returul se va juca astăzi în Ucraina şi Dinamo are nevoie de o victorie fără gol primit sau de o victorie la două goluri diferenţă pentru a se califica. Campionatul Ucrainei a crescut foarte mult în ultimul deceniu. Şahtior a devenit o echipă redutabilă chiar şi în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Progresul echipei antrenate de Mircea Lucescu a stimulat echipa din Kiev să investească mai mult şi să aducă fotbalişti de valoare. În momentul de faţă, Dinamo este lider în Ucraina şi are un avans de cinci puncte faţă de rivala din Donetsk.

Guingamp se clasează pe poziţia a opta şi nu poate emite pretenţii la primele locuri în Franţa. Între cele două echipe există o diferenţă de anvergură. Cred că gazdele se vor impune şi pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Meci greu pentru Roma

AS Roma va juca în această seară în Olanda, împotriva celor de la Feyenoord.
În tur, italienii au fost la câteva minute de o victorie. Au primit gol pe final şi acum trebuie să înscrie pentru a accede în faza următoare. Roma se clasează pe poziţia secundă în Serie A, la nouă puncte în spatele celor de la Juventus.

Şansele la titlu sunt minime, dar romanii sunt favoriţi la locul doi, care le permite să evolueaze în Liga Campionilor sezonul următor. Feyenoord ocupă ultima treaptă a podiumului în prima ligă din Olanda şi a pierdut contactul cu liderul PSV. Se luptă cu Alkmaar pentru poziţia a treia şi cred că va juca şi sezonul viitor în Europa League. Astăzi are nevoie de o remiză albă sau de o victorie împotriva Romei. Cred că olandezii nu vor încerca să obţină un rezultat de egalitate. Ar fi o greşeală să te bazezi pe faptul că nu vei primi gol de la o echipă importantă din Serie A.

Gazdele trebuie să joace la victorie pentru a obţine calificarea. Cred că vom avea parte de un meci foarte disputat. Experienţa şi valoarea Romei îşi vor spune cuvântul. Cred că oaspeţii vor obţine un rezultat de egalitate sau o victorie. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,44 ne va aduce 4,4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz