Ponturi pentru pariori: Preliminariile Euro 2016

Articolul a fost vizualizat de 1,070 ori

La finalul acestei săptămâni se va disputa o nouă etapă a preliminariilor Campionatului European din Franţa. România va avea un meci uşor, pe teren propriu, împotriva Insulelor Feroe. Victoria “tricolorilor” este foarte probabilă, dar cota pentru acest pariu este foarte mică şi ne vom îndrepta atenţia asupra altor meciuri.

Meci de trei puncte pentru Suedia

zlatan ibrahimovic anglia copySuedia se clasează pe poziţia secundă în Grupa G. Se luptă pentru locul doi cu Rusia şi Muntenegru. La finalul acestei săptămâni va avea o deplasare uşoară pe terenul ultimei clasate, Moldova. Muntenegru şi Rusia se vor confrunta în această etapă şi Suedia, în cazul unei victorii în deplasarea din Moldova, are şansa de a-şi consolida poziţia în clasament. Gazdele au avut un parcurs foarte slab până acum şi au doar un punct după patru etape. Oaspeţii sunt neînvinşi. Au trei remize şi o victorie. Suedia nu a fost prea generoasă pe faza ofensivă, dar acum cred că va marca cel puţin două goluri. Moldovenii nu au o defensivă puternică. Zlatan Ibrahimovic ar trebui să facă diferenţa în acest meci. Pariez 10 unităţi pe victoria Suediei. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Start ratat al Olandei

Olanda este una dintre cele mai puternice naţionale europene. Are în lot jucători valoroşi şi ratarea calificării la Campionatul European este de neconceput pentru “portocala mecanică”. A pierdut două meciuri în primele patru etape şi se clasează abia pe poziţia a treia. Are de recuperat trei puncte faţă de Islanda şi şase puncte faţă de Cehia. La finalul acestei săptămâni va primi vizita Turciei. Oaspeţii au patru puncte după primele patru meciuri. Au pierdut împotriva primelor două clasate şi cred că nu vor reuşi să ţină piept Olandei. Olandezii sunt puternici pe teren propriu. Au marcat nouă goluri în două meciuri şi au primit doar unul. Cele două echipe s-au întâlnit şi în campania de calificare la Campionatul Mondial din Brazilie. Atunci, Olanda s-a impus în ambele manşe cu scorul de 2-0. Pariez 10 unităţi pe o victorie a Olandei şi în acest meci. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Confruntare echlibrată în Irlanda

Irlanda de Nord este revelaţia Grupei F, grupă din care face parte şi România. A reuşit trei victorii în primele patru meciuri şi se clasează pe poziţia secundă. A învins două echipe care aveau pretenţii la calificare, Grecia şi Ungaria, şi are şanse mari să ajungă la Campionatul European din Franţa. În această etapă, va juca pe teren propriu contra Finlandei. Oaspeţii sunt o echipă incomodă. Nu au pretenţii la calificare, dar pot pune problemei oricărei adversare din această grupă. Irlanda are nevoie de victorie şi are toate atuurile pentru a o obţine. Joacă pe teren propriu, este echipa mai valoroasă şi traversează o perioadă mai bună. Probabil finalandezii vor practica un joc defensiv şi vom avea parte de un meci cu puţine ocazii de gol. Cred că se vor marca cel mult două goluri şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz