Ponturi pentru pariori: Liga 1

Articolul a fost vizualizat de 1,144 ori

Astăzi se vor disputa trei partide în Liga 1. După 24 de etape, lucrurile par lămurite la vârful clasmentului. Steaua este lider detaşat şi are şanse foarte mari să câştige încă un titlu de campioană. Târgu Mureş şi Universitatea Craiova nu pot ameninţa poziţia Stelei. În parta inferioară a clasamentului se dă o luptă interesantă. Aproximativ 11 echipe sunt ameninţate de retrogradare. Orice punct este foarte important şi poate face diferenţa între rămânerea în prima ligă şi retrogradarea în liga secundă. Vom avea parte de multe meciuri “de şase puncte” între cele 11 echipe.

Meci de trei puncte pentru Steaua

1.FOTBAL:FC DINAMO BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1,LIGA 1 (6.10.2013)Steaua va primi în această seară vizita celor de la Petrolul Ploieşti. Cele două echipe s-au confruntat anul acesta şi în semifinalele Cupei României. Returul s-a disputat în urmă cu o săptămână la Bucureşti şi Steaua s-a impus, fără emoţii, cu scorul de 3-1. Oaspeţii au o absenţă importantă. Brazilianul Filipe Teixeira este suspendat şi nu va putea împotriva Stelei. Echipa antrenată de Costel Gâlcă este lider în Liga 1 şi are un avans de şapte puncte faţă de Târgu Mureş, următoarea clasată. Echipa din Ghencea are un lot mai valoros decât al Petrolului. A demonstrat asta în confruntările din Cupa României. Oaspeţii se clasează pe poziţia a patra şi luptă pentru un loc de Europa League. Petrolul este neînvinsă în deplasare, în acest sezon de Liga 1. Cred că această serie de rezultate bune se va sfârşi pe terenul Stelei. „Roş-albaştrii” vor câştiga şi îşi vor menţine avansul faţă de contracandidatele la titlu. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Pandurii, favorită pe teren propriu

După un tur de campionat cu rezultate slabe, odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe postul de antrenor principal, Pandurii Târgu Jiu a revenit pe linia de plutire. A obţinut victorii cu echipe bune din Liga 1, precum Steaua şi Petrolul, şi au urcat până pe poziţia a zecea. Astăzi va primi vizita Astrei. Echipa din Giurgiu şi-a pierdut din strălucire şi a ajuns pe locul cinci. În deplasare a câştigat doar două meciuri în acest sezon şi şansele să obţină o victorie la Târgu Jiu sunt mici. Gazdele au un moral bun. Vor avea şi sprijinul publicului şi cred că vor obţine un rezultat pozitiv. În ultimele trei deplasări, Astra a marcat un singur gol. Giurgiuvenii trec printr-o criză de rezultate. Cred că acestă criză va continua. Pariez 10 unităţi pe o victorie gazdelor sau pe un rezultat de egalitate. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Meci echilibrat la Braşov

Ceahlăul Piatra Neamţ va juca în această seară pe terenul celor de la FC Braşov. Ambele echipe sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării şi au nevoie foarte mare de puncte. Gazdele se clasează pe poziţia a 11-a şi au un avans de patru puncte faţă de Gaz Metan Mediaş, echipa aflată pe primul loc retrogradabil. Oaspeţii sunt pe locul 16 şi au de recuperat un handicap de opt puncte. Cred că miza acestui meci şi neputinţa celor două echipe vor determina un joc slab calitativ, cu puţine ocazii de gol. Deşi un egal nu ajută niciuna dintre cele două echipe, cred că ambele formaţii vor fi mai preocupate de faza defensivă. În aceste condiţii, spectacolul va fi sacrificat. Cred că se vor marca cel mult două goluri şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz