Ponturi pentru pariori: Preliminarii Euro 2016

Articolul a fost vizualizat de 1,344 ori

Săptămâna aceasta se dispută o nouă etapă în preliminariile Campionatului European care va avea loc anul viitor în Franţa. Competiţiile interne s-au încheiat şi aceste meciuri internaţionale sunt ultimul eveniment notabil al acestui sezon. S-au jucat cinci etape în aceste preliminarii. Mai sunt de jucat încă cinci şi fiecare punct este foarte important.

Meci important pentru “tricolori”

România a început foarte bine această campanie de calificare. În primele cinci partide a reuşit patru victorii şi o remiză, primind doar un gol. Acest parcurs a dus echipa noastră pe prima poziţie în grupă, cu un punct avans faţă de principala urmăritoare. La finalul acestei săptămâni, “tricolorii” vor juca pe terenul echipei clasate pe locul doi, Irlanda de Nord. Gazdele au patru victorii şi o înfrângere. Au pierdut în faţa României la Bucureşti. Pe teren propriu au izbutit două victorii, 2-0 cu Insulele Feroe şi 2-1 cu Finlanda.

Acest meci este foarte important pentru ambele echipe. O victorie, ne-ar aduce şanse foarte mari de a termina grupa pe prima poziţie. Şi un rezultat de egalitate ar fi bun pentru selecţionata ţării noastre. Un punct ne-ar menţine în postura de lideri şi după această etapă. Cred că şi irlandezii ar fi mulţumiţi cu o remiză. România are un lot mai valoros şi mai experimentat. Pariez pe un rezultat de egalitate sau o victorie a echipei noastre. Cota de 1,33 ne va aduce 3,3 unităţi profit.

Ungaria speră la calificare

Ungaria a avut un început foarte slab în aceste preliminarii. După ce şi-a schimbat selecţionerul, a reuşit o serie de rezultate bune şi a ajuns pe poziţia a treia în grupă. Are de recuperat un handicap de patru puncte faţă de Irlanda de Nord. Irlandezii au meci greu împotriva României şi maghiarii ar putea profita de un eventual pas greşit al acestora. Ungaria va juca pe terenul Finlandei. Gazdele sunt una dintre echipele care nu pot emite pretenţii la calificare. În cinci etape au acumulat patru puncte şi se clasează pe poziţia a patra. Pe teren propriu au obţinut doar o remiză împotriva Greciei, echipă care se află pe ultimul loc în grupă. Oaspeţii au nevoie mare de puncte pentru a se apropia de primele două poziţii. Acest meci are o importanţă foarte mare. Dacă nu obţine victoria, Ungaria îşi poate lua gândul de la calificare. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2,98 ne va aduce 19,8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz