În colimator Nr. 663

Articolul a fost vizualizat de 1,099 ori
PSD-ul nu mai e ce-a fost, morţii nu mai pot fi scoşi la vot, iar puţinii proletari de modă veche rămaşi în cel mai industrializat judeţ din ţară dau semne clare că nu-i mai plac deloc pe cei "roşii". Lui Liviu Dragnea, vizita la Hunedoara de la finele săptămânii trecute i-a lăsat un gust aşa de amar încât, duminică, la Ţebea, a simţit nevoia să se îndulcească, la propriu, cu niscaiva halviţă. Mai întâi a gustat, apoi a cumpărat kilograme întregi, ca să aibă şi pentru următoarele luni, la Bucureşti.

PSD-ul nu mai e ce-a fost, morţii nu mai pot fi scoşi la vot, iar puţinii proletari de modă veche rămaşi în cel mai industrializat judeţ din ţară dau semne clare că nu-i mai plac deloc pe cei “roşii”. Lui Liviu
Dragnea, vizita la Hunedoara de la finele săptămânii trecute i-a lăsat un gust aşa de amar încât, duminică, la Ţebea, a simţit nevoia să se îndulcească, la propriu, cu niscaiva halviţă. Mai întâi a gustat, apoi a cumpărat kilograme întregi, ca să aibă şi pentru următoarele luni, la Bucureşti.

Am tot spus-o şi o repetăm: semnul de oprire interzisă este absolut inutil în unele oraşe, mai ales în Deva. Iar asta  nicidecum din cauza legiuitorilor sau a edililor.

Am tot spus-o şi o repetăm: semnul de oprire interzisă este absolut inutil în unele oraşe, mai ales în Deva. Iar asta
nicidecum din cauza legiuitorilor sau a edililor.

About Administrator